Life

Mihaela Bilic mănâncă doar o dată pe zi, de peste zece ani. Cum reușește să facă acest lucru

Mihaela Bilic mănâncă doar o dată pe zi. De peste zece ani, vedeta are acest regim alimentar strict, dar spune că este perfect pentru ea.
30.10.2023 | 18:19
Mihaela Bilic mananca doar o data pe zi de peste zece ani Cum reuseste sa faca acest lucru
Mihaela Bilic mănâncă doar o dată pe zi. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic mănâncă doar o dată pe zi, de peste zece ani. Celebrul nutriționist a povestit cum reușește să facă acest lucru.

Mihaela Bilic mănâncă doar o dată pe zi. Cum reușește

Mihaela Bilic a declarat că ea mănâncă doar o dată pe zi. Nutriționistul a declarat că are acest obicei deja de zece ani și corpul ei s-a obișnuit așa.

ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic spunea că are un buget mic de calorii zilnic, așa că nu își poate permite să le cheltuie oricum. Așa că ceea ce își permite este doar o masă pe zi, anume cina.

„Eu oricum mănânc o dată pe zi de mai bine de 10 ani, înainte să se inventeze această noțiune de intermittent fasting, pentru simplul fapt că bugetul meu de calorii e mic și nu am cum să-l mai cheltuiesc pe două mese.

ADVERTISEMENT

Dar lucrul acesta, fiecare își găsește ritmul în funcție de activitate”, a spus nutriționistul pentru Playtech.

Cum reușește Mihaela Bilic să mănânce doar o dată pe zi

Mihaela Bilic are și un plan simplu care funcționează pentru ea. Dimineața nu mănâncă deloc pentru că nu este o persoană matinală.

ADVERTISEMENT

Micul-dejun nu este o problemă pentru ea și nu simte nevoia acestei mese. La prânz, meniul nutriționistului constă din un iaurt simplu sau o supă, fără pâine.

Și abia seara vine momentul în care vedeta are și o masă propriu-zisă, mai consistentă. Dar și aceasta este una ușoară din punct de vedere caloric.

ADVERTISEMENT

„Eu nu sunt o persoană matinală, nu îmi este niciodată foame dimineața, deci sar fără nicio problemă peste micul dejun. Și atunci probabil că la prânz mănânc o supă sau un iaurt și am o masă seara și funcționează foarte bine.

Sunt persoane care mănâncă o dată în zi de când se știu și nu țin post intermittent, ci efectiv este un ritm de alimentație care te ajută să îți menții silueta.”, a mărturisit Mihaela Bilic pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT