Life

Mihaela Bilic, secrete din bucătărie. Ce face nutriționistul când scapă prea multă sare în mâncare

Mihaela Bilic, ponturi pentru arta culinară. Trucul la care apelează medicul atunci când adaugă multă sare în preparate.
18.03.2024 | 16:40
Mihaela Bilic secrete din bucatarie Ce face nutritionistul cand scapa prea multa sare in mancare
Mihaela Bilic, ponturi pentru arta culinară. Trucul la care apelează medicul atunci când adaugă multă sare în preparate. Sursa foto: Facebook / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic, secrete din bucătărie. Ce face nutriționistul când scapă prea multă sare în mâncare. Renumitul doctor le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare câteva sfaturi extrem de prețioase.

Mihaela Bilic, ponturi pentru arta culinară. Trucul la care apelează medicul atunci când adaugă multă sare în preparate

Mihaela Bilic are o serie ponturi pentru arta culinară. Trucul la care apelează medicul atunci când adaugă multă sare în preparatele pe care le pregătește. Vedeta a mărturisit ce face în această situație și ce legumă folosește.

ADVERTISEMENT

Celebrul nutriționist este perfect conștient că atunci când gătești mai și greșești, însă e foarte important să învăți și să acumulezi experiență. În felul acesta gospodinele vor avea o muncă mult mai ușoară data viitoare.

„Ați făcut o mâncare sau un sos în care ați scăpat din greșeală prea multă sare? Nu-i problemă, puneți un cartof crud în cratiță și lăsați-l câteva minute, excesul de sare va dispărea!

ADVERTISEMENT

Aveți de tocat ceapă și nu vreți să vă apuce plânsul? Băgați ceapa tăiată în două timp de 10 minute la congelator și adio lacrimi!”, a scris Mihaela Bilic pe pagina personală de Facebook, în urmă cu puțină vreme.

Mihaela Bilic și tainele celor mai bune preparate culinare

„Ouăle puse la fiert au mereu coaja crăpată? Avem ac de cojocul lor! Înțepați-le înainte de fierbere cu un ac și coaja va rămâne intactă. Peștele afumat sau jambonul sunt prea sărate?

ADVERTISEMENT

Se rezolvă cu un pic de lapte! Țineți-le în lapte rece timp de 30 minute și ați rezolvat problema! Ați rămas fără gălbenuș de ou și nu știți cu ce să ungeți produsele de patiserie înainte să le băgați la cuptor?

Cafeaua rece întinsă cu pensula ajută aluatul să se rumenească spectaculos!”, a completat Mihaela Bilic pe rețelele de socializare. Vedeta a primit numeroase mulțumiri și aprecieri după ce a împărtășit aceste sfaturi importante.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, nutriționistul a venit și cu o rectificare după ce zilele trecute a folosit greșit un anumit termen. Mai exact, vedeta a spus despre friptura sa că este fezandată, însă, în realitate, era doar marinată.

Cu această ocazie a subliniat ce înseamnă, de fapt, fezandarea, adică este vorba de „hidroliza parțială a colagenului din carne sub acțiunea acidului lactic care se formează în mod natural în mușchii oricărui animal sacrificat”.

ADVERTISEMENT