News

Mihaela Borcea și iubitul, alături de Valentina Pelinel și Cristi Borcea în același hotel la Olimp

31.07.2020 | 15:41
Mihaela Borcea si iubitul alaturi de Valentina Pelinel si Cristi Borcea in acelasi hotel la Olimp
Mihaela Borcea, la hotelul din Olimp pe care îl manageriază. sursa foto: facebook.com
ADVERTISEMENT

Mihaela Borcea se află pe litoral cu toată familia. Cristi Borcea reușește ceea ce puțini bărbați fac. Să aibă o relație bună cu toate femeile din viața lui și mai mult decât atât, să le și împrietenească pe acestea.

Fostul acționar al lui Dinamo petrece o vacanță de două săptămâni la hotel manageriat de Mihaela Borcea. Cei doi se înțeleg de minune și au afaceri împreună.

ADVERTISEMENT

Borcea a decis ca în acest an să reunească familia lărgită la Olimp, pe litoralul nostru, pentru a se simți în siguranță în condițiile actualei pandemii de coronavirus.

Mihaela și Cristi Borcea, împreună cu Valentina la Olimp

Valentina și cei trei copii ai cuplului, Milan(3 ani și gemenele Indira și Rania(1 an), s-au reunit cu Mihaela și cei trei copii din căsătoria cu ea, Patrick (21 de ani), Mellisa(16 ani) și Angelo(16 ani), dar și cu fiica avocatei Simona Dana Voiculescu(Andreina Carolyn Christine – 11 ani).

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea mai are doi copii cu Alina Vidican, George Alexandru(7 ani) și Gloria(4 ani), dar aceștia sunt în SUA și nu au putut călători din cauza pandemiei de COVID-19.

„ Au interese comune, sunt copii la mijloc și pentru copii trebuie să se înțeleagă ca să le fie bine atât lor, cât și copiilor. Mihaela este o femeie foarte loială, muncitoare, s-a ocupat și se ocupă de hotelul de la Olimp. Valentina s-a ocupat de camerele noastre, le-a făcut de la A la Z, pentru că mergem cu cei 7 copii acolo (n.r. sunt acolo acum), o să ne vedem acolo cu toții, nu sunt probleme”, povestea Borcea în urmă cu două săptămâni într-un interviu pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT
Hotelul din staţiunea Olimp în care îşi petrece vacanţa familia Borcea
Hotelul din staţiunea Olimp în care îşi petrece vacanţa familia Borcea

Și chiar așa este. Mihaela Borcea se împarte între a manageria cât mai bine hotelul de la Olimp și a fi și mamă pentru copii săi, care sunt deja mari de acum, dar se bucură de fiecare moment alături de ei.

„ Vara îmi petrec timpul cu copiii. Dacă vin și cei din America, sunt alături de ei, dacă vin și ceilalți copii… Ne place să fim împreună, suntem o familie numeroasă. În alți ani, mai plecam câte o săptămână pe undeva, dar acum nu este cazul.

ADVERTISEMENT

La început, în starea de urgență, trebuie să recunosc că mă temeam. Pentru viața familiei și a mea. Urmăream toate știrile. Apoi, treptat, am luat toate măsurile pentru protecția noastră, a mea, a familiei. Cred că dacă fiecare dintre noi vom face asta, în această situație ce ne înspăimântă pe toți, atunci vom trece cu bine”, a declarat Mihaela Borcea pentru FANATIK.

Mihaela ne-a povestit și cât de greu i-a fost să mențină afacerea pe linia de plutire și să convingă turiștii să vină la mare.

„ Mi-aș dori ca turiștii să aibă încredere că vor găsi cele mai bune condiții, de cazare, de siguranță, de liniște. Totul depinde de noi, de fiecare dintre noi! Puteți fi siguri că veți fi în siguranță la noi, să nu vă temeți de nimic. Ne-am pregătit foarte bine pentru siguranța atât a noastră, cât și a turiștilor. Toți oamenii sunt întâmpinați de la intrare cu toate măsurile de siguranță impuse de către lege și autorități.

Turismul a fost foarte afectat de coronavirus. Eu discut cu oamenii, cu turiștii, despre orice legat de siguranța lor. Unii se tem, văd foarte multe știri la televizor, atunci trebuie să explicăm fiecăruia. Olimp e o stațiune mai ferită de infectare decât Mamaia, chiar oferim condiții de siguranță.

Nu este un hotel scump, ci este accesibil oricărui buzunar. Vorbim despre un hotel de 3 stele, complet renovat. În 2019, am renovat ultimele 4 nivele.”, a explicat prima soția a lui Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT