Sport

Accidentările o țin pe Mihaela Buzărnescu departe de social media. „Problemele de sănătate nu au dispărut”. Video

Mihaela Buzărnescu (locul 122 WTA) a fost eliminată în calificări la Australian Open, însă se pare că jucătoarea s-a confruntat cu probleme de sănătate care au împiedicat-o să își facă jocul.
28.01.2022 | 08:14
Accidentarile o tin pe Mihaela Buzarnescu departe de social media Problemele de sanatate nu au disparut Video
Din cauza accidentărilor, Mihaela Buzărnescu a lipsit în ultima perioadă și de pe platformele de social media. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a dezvăluit de ce nu a fost prezentă la ultimele turnee din circuitul WTA și cel mai probabil va mai sta o perioadă departe de terenul de tenis.

Revenită după vacanța prelungită, Mihaela Buzărnescu a evoluat în calificări la turneul de la Australian Open, unde a fost eliminată de belgianca Ysaline Bonaventure.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu luptă să revină în circuit după o accidentare: „Lucrez zilnic să mă recuperez”

Mihaela Buzărnescu (locul 122 WTA) a transmis un mesaj important tuturor fanilor care o urmăresc și o apreciază: „Probabil că mulți dintre voi v-ați întrebat de ce sunt absentă în ultima perioadă de pe social media, dar și de la turnee”, și-a început jucătoarea comunicatul, în urma întrebărilor cu care a fost asaltată de fani.

De altfel, după ce a fost eliminată de la Australian Open, Mihaela Buzărnescu a luat decizia să își închidă contul oficial de Instagram, singura platformă de comunicare cu fanii find acum pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Se pare că eliminarea timpurie din calificări ascunde niște probleme mai vechi de sănătate, pe care Miki Buzărnescu le-a făcut acum publice.

Mihaela Buzărnescu își anunță revenirea pe terenul de tenis: „Ne revedem curând”

Mihaela Buzărnescu e pe drumul cel bun și încearcă să dea uitării problemele medicale care i-au afectat începutul de sezon:

ADVERTISEMENT

„Din păcate, problemele de sănătate nu au dispărut, dar lucrez zilnic să mă recuperez și să revin în cea mai bună formă posibilă.

Vă mulțumesc mult celor care îmi sunteți alături și mă susțineți mereu. Ne revedem curând pe terenul de tenis”, a scris sportiva într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Miki Buzărnescu a fost eliminată surprinzător în calificări la Australian Open, deși era cap de serie numărul zece, scor 2-6, 2-6, în doar 65 de minute, de către Ysaline Bonaventure (locul 235 WTA).

Jucătoarea abia își reluase pregătirea înainte de turneul de la Australian Open și părea extrem de bucuroasă să revină pe teren: „Iată, venim, 2022!…. antrenament la 7 dimineața”, scria Mihaela la o postare pe pagina ei de Instagram când a ajuns în Australia.

ADVERTISEMENT