Life

Mihaela Mihai, poveste de viață tristă. S-a căsătorit din iubire și a fost hărțuită de soțul gelos: “Cinci ani m-a drogat”

Mihaela Mihai a avut o poveste de viață tristă. S-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea, dar a ajuns să fie drogată zilnic.
21.12.2022 | 14:26
Mihaela Mihai poveste de viata trista Sa casatorit din iubire si a fost hartuita de sotul gelos Cinci ani ma drogat
Mihaela Mihai, hărțuită de soțul gelos. A otrăvit-o ani de zile Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Mihaela Mihai a avut o poveste de viață tristă și nu a avut noroc în iubire. Aceasta a fost căsătorită de trei ori și a avut parte de adevărate traume.

Mihaela Mihai, hărțuită de soțul gelos. A otrăvit-o ani de zile

Mihaela Mihai a fost căsătorită prima dată cu nepotul lui Mihail Sadoveanu, dar a divorțat. A doua căsnicie a avut-o cu un francez, alături de care credea că o să aibă parte de cele mai fericite clipe din viața ei.

ADVERTISEMENT

Dar artista s-a înșelat amarnic, pentru că mariajul cu francezul Maxime Dufour a fost un coșmar. Vedeta a dezvăluit că acesta era atât de gelos încât nici nu putea să salute oamenii fără să creeze o ceartă.

Inclusiv la restaurant Mihaela Mihai era stresată, pentru că soțul ei o acuza mereu că se uită la cineva. „Violența psihologică era monstruoasă”, spunea cântăreața.

ADVERTISEMENT

“După ceva vreme s-a revelat că era de o gelozie patologică. Nici măcar “bună ziua” nu dădeam.

Ieșeam împreună într-un restaurant, ne așezam la masă, se uita tot timpul la mine și după cinci minute îmi spunea: “Te-am văzut, ți-ai făcut semne cu ălă”. Tremura tot timpul de teamă să nu mă piardă, a fost o violență psihologică monstruoasă care a durat ani de zile”, povestea aceasta la emisiunea “Agenția VIP”.

ADVERTISEMENT

Mihaela Mihai, drogată ani la rândul de fostul soț

Mihaela Mihai a mai spus și că a fost drogată de fostul ei soț zi de zi, timp de cinci ani. Acesta pregătea mereu cafeaua, dar doar pentru a pune în ea substanțe care să o facă mai docilă pe Mihaela Mihai.

Aceasta îl acuză pe fostul soț că încerca să o determine să depindă de el, iar spusele sale ar fi fost validate și de un medic, după ce și-a făcut un set de analize.

ADVERTISEMENT

“La un moment dat mi-am dat seama și că insista atât să facă el cafeaua dimineața pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el.

Asta mi-a spus medicul la care m-am dus și mi-a făcut toate analizele”, a spus Mihaela Mihai, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: