Life

Ce s-a întâmplat după ce Andreea Marin a câștigat Masked Singer. Mihaela Rădulescu a uimit echipa PRO TV

Imagini incredibile cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin la Masked Singer. Cele două au apărut îmbrățișate la televizor, iar diva a lăudat-o pe vechea sa rivală
10.12.2021 | 11:59
Ce sa intamplat dupa ce Andreea Marin a castigat Masked Singer Mihaela Radulescu a uimit echipa PRO TV
Mihaela Rădulescu, reacție uluitoare la vederea Andreei Marin. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a avut o reacție uluitoare atunci când a văzut cine se află în spatele măștii „Muma Pădurii”, în finala „Masked Singer România”, difuzată joi, pe Pro TV. Jurata a rămas fără cuvinte, chiar ușor dezamăgită când a văzut că sub mască se află chiar Andreea Marin.

Imagini uluitoare cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, la Masked Singer

Personajul câștigător, „Muma Pădurii”,  s-a dovedit chiar „Zâna Surpizelor”, Andreea Marin. În urmă cu câteva săptămâni, Mihaela Rădulescu intuia cine s-ar fi putut afla sub masca, dar nu s-a lăsat ghidată de instinct, iar acum a regretat.

ADVERTISEMENT

Jurata a rămas fără cuvinte în momentul demascării. Preț de câteva secunde, Mihaela Rădulescu a fost complet blocată, de parcă nu i-ar fi venit să creadă ce se întâmplă. Cu toate acestea, până la sfârșitul ediției, diva a urcat pe scenă, iar cele două rivale s-au îmbrățișat.

Mihaela Rădulescu a îmbrățișat-o pe Andreea Marin

„ Nuu! Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred. Șapte ediții am zis că e bărbat, după care m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a spus Mihaela Rădulescu ulterior.

ADVERTISEMENT

„Ne-ai învins pe toți!”

După difuzarea ediției finale, Mihaela Rădulescu a revenit pe Instagram, unde a lăudat-o pe Andreea Marin pentru cât de bine s-a descurcat pe tot parcursul competiției „Masked Singer”.

„Și câștigătoarea este…Andreea Marin! Masca cea mai neghicită, cea mai iubită de noi și de public, cea mai enigmatică și cea mai…neașteptată! Bravo, Andreea! Ne-ai învins pe toți!

ADVERTISEMENT

Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă. Bine făcut, Andreea!”, a spus Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu a felicitat-o pe Andreea Marin.
Sursa: Instagram

Ce părere a avut Andreea Marin despre reacțiile juraților?

„Zâna Surprizelor” a mărturisit că s-a simțit onorată să fie comparată cu Maia Morgenstern. Andreea Marin s-a distrat jucându-se cu nervii juraților și recunoaște că schimbarea timbrului vocal i-a dat cele mai mari bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

„Sincer, erau adesea intrigați, nu prea o nimereau, dar acesta era un compliment pentru mine, cel mai mult am fost comparată cu Maia Morgenstern, au mărturisit că am talent ca actriță… deja îmi creșteau cornițe în loc de ciupercuțe pe costum. 

Capacitatea mea de a-mi schimba timbrul vocii destul de mult m-a ajutat până la final. Dar și faptul că sunt o fire sportivă și iată, cu un costum imobil și foarte greu, am reușit totuși să transmit expresivitate, ceea ce a ajutat foarte mult.”, a declarat Andreea Marin, conform TV Mania.

Violeta Bănică nu a știut că mama ei participă la emisiune

Andreea Marin a dezvăluit în cadrul emisiunii „Masked Singer”, după momentul demascării, că nici măcar familia ei nu a știut că ea este „Muma Pădurii”. Nu le-a spus nici Violetei, nici iubitului Adrian Brâncoveanu. „Zâna” a motivat că nu putea să riște. I-a anunțat doar că are un proiect extrem de important și le-a cerut să nu îi pună mai multe întrebări.

Andreea Marin a povestit, pentru sursa precizată mai sus, că ideea de a interpreta un personaj negativ a fost chiar a ei. Inițial, producătorii i-au propus un rol mult mai pașnic. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. și-a dorit să aibă parte de provocări, dar recunoaște că nu se aștepta să ajungă atât de departe, mai mult, să câștige sezonul 2 al competiței.

„Provocarea adevărată este să reușești să intri în pielea unui personaj opus ție, negativ, care inspiră teama chiar, cum e Muma Pădurii, vrăjitoarea din basmele românești, și să o faci iubită, să arăți că poate avea talent în ciuda aparențelor, că poate avea umor, dar și vulnerabilități care o aduc aproape de oameni, că poate cânta și dansa într-un mod neașteptat, hâtru, haios, tocmai prin antiteza apariției sale față de istoria pe care o știm din povești.”, a povestit „Zâna Surprizelor”.

ADVERTISEMENT