Fotbal intern

Mihai Bendeac a fost la un pas de bătaie cu Gabi Tamaș: „Ne-am scos amândoi tricourile!”

14.04.2021 | 22:38
Mihai Bendeac a fost la un pas de bataie cu Gabi Tamas Neam scos amandoi tricourile
Mihai Bendeac a fost la un pas de bătaie cu Gabi Tamaș: „Ne-am scos amândoi tricourile!”. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a povestit o întâmplare petrecută cu Gabi Tamaș în 2016, în Centrul Vechi din capitală, când cei doi au fost la un pas de bătaie.

Actorul a remarcat cât de multe shot-uri putea bea Gabi Tamaș într-o comparație cu el, care susține că bea mult când iese să petreacă.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au scos tricourile și au fost la un pas de bătaie, totul pornind de la o remarcă făcută de o colegă a actorului către Gabi Tamaș, însă finalul a fost „amiabil”, după cum spune Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a fost la un pas de bătaie cu Gabi Tamaș

Mihai Bendeac a dezvăluit o întâmplare cu Gabi Tamaș dintr-un pub din Centrul Vechi al capitalei, când cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie: „Nu i-aș face față. Dar eram într-o stare foarte nasoală! Era cinci dimineața, eram în Centrul Vechi, în ’Vintage’.

ADVERTISEMENT

Eu mă îmbătasem foarte tare, el se îmbătase foarte tare și știu că la un moment dat și-a dat tricoul jos și-a zis: ’Hai să ne batem!’”.

„Nu-mi aduc aminte. Cred că eram cu o fată, o colegă, care i-a spus ceva, el i-a răspuns urât și atunci mi-am dat și eu tricoul jos. Era o diferență între cum arăta Gabi Tamaș și cum arătam eu. Au intervenit bodyguarzii și ne-am despărțit amiabil până la urmă”, a povestit Mihai Bendeac pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Cât beam eu 2 shot-uri, Tamaș bea 10!”

„Pe mine m-a fascinat… Eu când ies beau foarte mult. Beau mult, mult. Adică, într-o seară am numărat și am băut 38 de shoturi. Ăla a fost un record filmat. Atunci am băut și eu tot shoturi.

Cât beam eu 2 shoturi, Tamaș bea 10. Adică era… Am zic, vezi domne, ce înseamnă totuși profesionistul!

ADVERTISEMENT

Un mare profesionist, un mare profesionist! Ha, ha, ha! Și la băutură, și la fotbal”, a mai spus Mihai Bendeac despre Gabi Tamaș.

ADVERTISEMENT