News

Mihai Bendeac, uluit de colecţia de tablouri a lui Gigi Becali: “N-am să uit toată viaţa” + ce a făcut cu un cadou primit de la patronul FCSB. Video

04.04.2020 | 16:43
Mihai Bendeac uluit de colectia de tablouri a lui Gigi Becali Nam sa uit toata viata  ce a facut cu un cadou primit de la patronul FCSB Video
Mihai Bendeac a dezvăluit ce a făcut cu un tablou primit de la Gigi Becali: "Ani de zile l-a ţinut în sufragerie!" (sursă foto: profimediaimages.ro)
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a fost protagonistul episodului 16 al podcast-ului MCN, emisiune pe YouTube a comediantului Micutzu. Cu această ocazie, actorul a dezvăluit un moment petrecut la filmările emisiunii “În puii mei”, în care îl imita, printre alţii, şi pe Gigi Becali.

Gigi Becali i-a dăruit un tablou lui Mihai Bendeac în 2010

Pentru episodul special de Crăciun al emisiunii “În puii mei”, Mihai Bendeac l-a vizitat pe Gigi Becali la Palatul din Aleea Alexandru, patronul FCSB fiind unul dintre personajele pe care le imita în cadrul emisiunii care era în vogă în 2010.

ADVERTISEMENT

La zece ani de la filmarea care a devenit rapid virală, Mihai Bendeac a povestit în podcast-ul MCN cum a decurs întâlnirea cu Gigi Becali, dar şi ce s-a întâmplat cu tabloul primit de la patronul FCSB. Actorul a dezvăluit că pictura a ajuns în sufrageria lui Şerban Pavlu, cunoscut pentru rolurile din filmele româneşti şi din serialul “Umbre”.

“Mi-a dat un tablou. Eu am zis aşa, mă pregăteam să merg mai departe. Când am văzut că mi-l dă, am zis nu se poate. Tabloul ştii unde e? Şerban Pavlu l-a ţinut ani de zile în living, nu ştiu acum dacă îl mai are.

ADVERTISEMENT

I-am povestit a doua zi sau a treia zi ce s-a întâmplat şi m-a întrebat unde e tabloul. ‘Pot să-l iau eu?’, mi-a zis. L-am întrebat ce face cu el şi mi-a spus că-l pune acasă, în sufragerie. Şi l-a luat”, a povestit Mihai Bendeac.

Ce l-a impresionat pe Mihai Bendeac în Palatul lui Gigi Becali

Mihai Bendeac a susţinut că a fost impresionat de tablourile primite de-a lungul timpului de Gigi Becali. Actorul a precizat că o pictură anume i-a atras atenţia, în care patronul FCSB i-a luat locul Sfântului Gheorghe, având-o alături pe Andreea Raicu.

ADVERTISEMENT

“Când am ajuns în camera cu tablourile, asta mi s-a părut uluitor. Nu numărul tablourilor sau dimensiunea camerei, ci modul lui de a se raporta la faptul că artiştii români îl glorifică.

Era un tablou, asta nu am s-o uit toată viaţa, în care el era Sfântul Gheorghe şi lângă el era Andreea Raicu. Tabloul ăsta mi-a atras atenţia. El le stivuia acolo”, a precizat Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir putea să fie în locul lui Gigi Becali

Înainte ca episodul să fie filmat în Palatul lui Gigi Becali, Mihai Bendeac şi producătorii show-ului TV au vrut să meargă la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, for condus pe atunci de Dumitru Dragomir. Tot planul a picat după ce fostul preşedinte al LPF i-a anunţat că are de gând să facă un grătar.

“A fost o experienţă extrordinară când m-am dus la Palat. Eu am aflat cu zece minute înainte că o să merg acolo. Poate asta a fost bine, că nu mi-am pregătit absolut nimic. A fost cel mai mare vârf de audienţă din istoria acelui show.

Era o ediţie de Crăciun. Lui i se propusese de-a lungul timpului şi a spus nu de mai multe ori. Trebuia să mergem la Mitică Dragomir, la Ligă, în ziua aia. Ne-au spus să nu mai mergem, că face un grătar la Ligă şi să nu vadă presa”.

ADVERTISEMENT