Life

Mihai Bobonete, o nouă gafă la Românii au talent. Ce a spus despre decolteul Andrei

Mihai Bobonete a gafat, din nou, în ediția de vineri, 4 martie 2022, a show-ului Românii au talent. Comediantul a făcut o remarcă cu privire la decolteul Andrei.
04.03.2022 | 21:08
Mihai Bobonete o noua gafa la Romanii au talent Ce a spus despre decolteul Andrei
Mihai Bobonete a făcut o remarcă despre decolteul Andrei. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția Românii au talent, difuzată vineri seară, a urcat pe scenă Sorin Ursan, un consilier juridic în vârstă de 48 de ani, din Suceava. Bărbatul s-a prezentat cu un număr artistic. A vrut să cânte o melodie de operă, în timp ce, cu un marker, contura pe o planșă portretul Andrei. Momentul nu a impresionat, însă a fost sursă de amuzament pentru jurații emisiunii.

Ce a spus Mihai Bobonete despre decolteul Andrei, la Românii au talent

Despre portretul pe care concurentul i l-a făcut, Andra a spus că nu se recunoaște în imagine. După ce Sorin Ursan a părăsit scena Românii au talent, Mihai Bobonete s-a apropiat de șevaletul pe care era planșa cu desenul. Comediantul a făcut o glumă și a spus că acesta poate fi îmbunătățit, dacă este adăugat și decolteul Andrei.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Bobonete s-a arătat nemulțumit de faptul că în acest sezon sunt mult mai puține concurente care pun în scenă momente senzuale.

„Nu merge marker-ul, că-ți făceam niște ț**e frumoase. Foarte slab pe twerk și pe femei dezbrăcate anul ăsta. Nu știu.

ADVERTISEMENT

Ori că politically corect ăsta a împins concurenții într-o zonă din asta de bărbăție, în care frumosul nu mai prididește să iasă din iarbă. Nu tu o ț**ă , nu tu un…”, a spus Mihai Bobonete.

Dragoș Bucur și Andra s-au amuzat pe seama remarcilor făcute de colegul lor, în timp ce Andi Moisescu i-a ținut isonul.

ADVERTISEMENT

„Da, mă, chiar. Noi nu primim, mă, nimic?”, a reacționat Andi Moisescu.

Andreea Tonciu, derapaj la Pro TV

Nu doar Mihai Bobonete a gafat într-o emisiune difuzată la Pro TV. Pe 2 martie, în cadrul show-ului moderat de Cătălin Măruță, Andreea Tonciu i-a trimis un mesaj fostului său coleg de la Survivor, Emil Rengle, după ce acesta a fost eliminat.

Fosta concurentă Bravo, ai stil! a uitat pentru câteva clipe că este în direct și a folosit un cuvânt mai puțin adecvat pentru televiziune.

ADVERTISEMENT

„Emil, îmi pare nespus de rău prin ceea ce treci. Această floare ți-o dăruiesc ție și te aștept aici, în platou la Măruță. Și să lași bă****le deoparte. Pentru că sorela ta, dacă apeși pe un buton, o să fie de partea ta. Ai înțeles? A fost bine, Cătălin?”, a spus Andreea.

ADVERTISEMENT