Life

Mihai Bobonete, ofertat de Românii au talent, după plecarea lui Florin Călinescu? Ce spune actorul

Florin Călinescu a încheiat contractul cu postul de televiziune Pro TV, cu care colabora de peste 20 de ani, locul său de la „Românii au talent” rămânând gol.
29.07.2021 | 14:58
Mihai Bobonete ofertat de Romanii au talent dupa plecarea lui Florin Calinescu Ce spune actorul
ADVERTISEMENT

Plecarea actorului i-a făcut pe mulți să se întrebe cine va ocupa scaunul de la emisiunea de talent, unde era jurat de o perioadă foarte lungă de timp. Unul dintre nume este un alt artist, și anume Mihai Bobonete.

Actorul din celebrul serial „Las Fierbinți” este în vacanță cu familia perioada aceasta, vorbind deschis dacă într-adevăr este vorba de o posibilă înlocuire în această privință.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, în locul lui Florin Călinescu la Românii au talent? Care este adevărul

Mihai Bobonete urmează să se întoarcă zilele acestea la filmările producției în care este protagonist, precizând că în momentul de față nu a făcut nicio înțelegere cu Pro TV.

Vedeta a fost în trecut prezentatorul emisiunii „Pe Bune?!”, show pe care l-a preluat de la Andi Moisescu, așa că nu este de mirare că au apărut zvonuri legate de „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

În prezent, actorul neagă orice fel de colaborare cu producția de la Pro TV, în ciuda faptului că are contract de ani buni cu trustul.

„Nu am primit această informație, habar am… Nu m-a sunat nimeni de la Pro TV. Chiar nu știu despre ce e vorba. Eu sunt în concediu la mare, cu familia.

ADVERTISEMENT

Mai am câteva zile de vacanță. Apoi de luni încep filmările, apoi urmează sezonul din Las Fierbinți”, a declarat Mihai Bobonete pentru playtech.ro.

Care este motivul plecării lui Florin Călinescu de la Pro TV

Florin Călinescu a anunțat că renunță la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV, precizând că s-a schimbat de-a lungul timpului și nu mai are aceleași valori insuflate de Adrian Sârbu.

ADVERTISEMENT

Actorul și-a negociat contractul în urmă cu 5 ani, subliniind faptul că decizia sa nu are deloc legătură cu partea financiară, ci faptul că „nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani”.

„Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, la Aleph News.

ADVERTISEMENT