Life

Mihai Bobonete, detalii despre relația cu soția. Cum a cunoscut-o actorul pe Cătălina

Mihai Bobonete a făcut câteva dezvăluiri despre soția sa, Cătălina, femeia alături de care are un mariaj fericit de ani buni. Au împreună și doi copii.
02.12.2021 | 13:02
Mihai Bobonete detalii despre relatia cu sotia Cum a cunoscuto actorul pe Catalina
Mihai Bobonete, dezvăluiri despre soția sa, Cătălina. Cum s-au întâlnit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul din serialul „Las Fierbinți” și partenera sa de viață se cunosc de circa 27 de ani, încă din perioada în care erau elevi. Vedeta de la Pro TV tocmai ce se pregătea de liceu.

Juratul de la „Românii au talent” și-a cunoscut viitoarea soție în urmă cu mai bine de jumătate de secol. La acel moment comediantul Mihai Bobonete avea să o invite la dans.

ADVERTISEMENT

Cei doi erau doar niște copii, dar povestea lor de dragoste a ajuns să fie una frumoasă peste ani. Actorul are numai cuvinte de laudă pentru Cătălina.

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre soția sa, Cătălina. Cum s-au întâlnit

„La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală.

ADVERTISEMENT

Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. 

Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună.

ADVERTISEMENT

Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro.

Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani.

ADVERTISEMENT

Spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dat”, a povestit Mihai Bobonete despre soția sa și familia pe care au întemeiat-o, conform viva.ro.

Renumitul actor de la Pro TV are o familie frumoasă alături de Cătălina, singura femeie care îi este aproape. Vedeta a trecut prin multe alături de soția sa până să ajungă în punctul din prezent.

Mihai Bobonete, mesaj emoționant pentru soția sa, Cătălina

Dragostea lui Mihai Bobonete este uriașă și nu-și ascunde sentimentele deloc. Mai mult decât atât, actorul i-a lăsat un mesaj emoționant femeii care l-a făcut tată de două ori.

„Acum, după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară când termin cu munca asta”, a scris comediantul pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT