Fotbal intern

Mihai Butean, împrumutat până la vară de CFR Cluj la Astra! Giurgiuvenii trebuie să plătească 250.000 de euro pentru un transfer definitiv! EXCLUSIV

24.01.2020 | 18:25
Mihai Butean imprumutat pana la vara de CFR Cluj la Astra Giurgiuvenii trebuie sa plateasca 250000 de euro pentru un transfer definitiv EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Mihai Butean nu va mai juca la CFR Cluj în acest sezon. FANATIK a aflat că fundaşul dreapta va fi împrumutat la Astra Giurgiu până în vară, cele două cluburi ajungând la un acord. Fotbalistul de 23 de ani a refuzat să meargă la Dinamo, spunând că nu vrea să se lupte la retrogradare.

Mihai Butean va juca până în vară la Astra Giurgiu. CFR Cluj poate încasa bani la finalul sezonului

FANATIK a aflat că Mihai Butean va fi împrumutat de CFR Cluj la Astra Giurgiu până la finalul sezonului. La formaţia antrenată de Bogdan Andone, care se luptă la titlu, fotbalistul va avea un salariu de 8.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu l-ar putea transfera definitiv la finalul sezonului, dacă jucătorul îi va convinge pe oficialii clubului. FANATIK a aflat că dacă giurgiuvenii vor activa această clauză, CFR Cluj ar urma să încaseze 250.000 de euro.

Nu a vrut să meargă împrumut la Dinamo

Mihai Butean a fost unul dintre jucătorii pe care Dinamo a vrut să-i transfere în această iarnă, iar oficialii campioanei României au vrut să-l trimită sub formă de împrumut la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Fotbalistul a susţinut că nu vrea să îmbrace tricoul “câinilor” şi să se lupte la retrogradare.

ADVERTISEMENT

“Eu nu plec să mă bat la retrogradare!”, a fost mesajul transmis de Mihai Butean celor din conducerea clubului. Fundaşul dreapta s-a aflat şi pe lista FCSB-ului în vara anului trecut, dar a refuzat să meargă la echipa patronată de Gigi Becali.

“Le mulțumesc celor de la FCSB și Dinamo că s-au interesat de mine, din punct de vedere sportiv am ales campioana României, cu toate că celelalte oferte au fost mai bune financiar. CFR  e singura care joacă în Liga Campionilor…iar pentru mine să joc într-o asemenea competiție înseamnă realizarea unui vis.

ADVERTISEMENT

A contat foarte mult că echipa este pregătită de Dan Petrescu, a fost cel mai bun fundaș dreapta al României și sunt onorat să mă antreneze un component al Generației de Aur”, declara Mihai Butean în vară.

Mihai Butean se întoarce la Astra Giurgiu după patru meciuri la CFR Cluj

Mihai Butean a fost transferat de CFR Cluj de la Astra Giurgiu în vara anului trecut, însă a jucat doar patru meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 pentru campioana României. Fundaşul dreapta a fost legitimat la formaţia giurgiuveană în perioada 2016-2019, unde a bifat 46 de meciuri şi a marcat patru goluri.

ADVERTISEMENT

Între 2014 şi 2016, Mihai Butean a evoluat la U Cluj, unde a strâns 14 apariţii. În perioada petrecută la Astra Giurgiu, fotbalistul de 23 de ani a fost împrumutat la Academica Clinceni în turul sezonului 2016-2017.

ADVERTISEMENT