News

Mihai Gâdea a făcut un anunț trist la finalul emisiunii. Prezentatorul Sinteza Zilei: “Este în stare critică”

25.11.2020 | 07:24
Mihai Gadea a facut un anunt trist la finalul emisiunii Prezentatorul Sinteza Zilei Este in stare critica
Mihai Gâdea a făcut un anunț trist la finalul emisiunii. Prezentatorul Sinteza Zilei: "Este în stare critică". Sursa foto: antena3
ADVERTISEMENT

Revenit la Sinteza Zilei după problemele de luni seară, Mihai Gâdea a făcut un anunț trist la finalul ediției de marți și a anunțat că un om drag sufletului său ”Este în stare critică” pe un pat de spital.

Jurnalistul Antena 3 a anunțat, marți seara, extrem de afectat, că starețul Mănăstirii Bogdana, arhimandritul Iustin Dragomir, se află internat în stare gravă.

ADVERTISEMENT

”Unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit în această viață, în aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toată inima ca acolo să se întâmple o minune. Vreau să vă vorbesc despre acest om pentru a vă invita – cei care credeți în bunul Dumnezeu – să vă rugați pentru el”, a spus, cu durere în glas, Gâdea.

Mihai Gâdea, anunț trist la în emisiunea Sinteza Zilei: “Este în stare critică”

La finalul ediția de marți a talk-show-ului pe care îl realizează la Antena 3, Mihai Gâdea, foarte marcat, a făcut un anunț trist. Realizatorul TV spune că unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-a întâlnit el se află pe un pat de spital.

ADVERTISEMENT

”Se află într-o situație critică. E un om al lui Dumnezeu. Este un om care a construit aproape de unul singur un oraș pentru copii. Un oraș întreg! Atâta iubire, generozitate, înțelepciune, viziune să găsești la un om e rar. Dacă, pe lângă toate aceste lucruri, mai e și o credință uriașă în Dumnezeu, ce fel de om poate să fie decât un om al lui Dumnezeu.

Am fost la Rădăuți să văd orașul făcut pentru copii. Părintele Iustin m-a primit cu iubire, căldură. Îmi aduc aminte ce frumos ne-au primit. Și când am auzit azi că e într-o stare gravă, vă spun sincer, pur și simplu… Mă rog și eu.

ADVERTISEMENT

Vă rog să vă rugați pentru Părintele Iustin. Nu știu ce va face Dumnezeu. Toată puterea e la El. Toți copiii de acolo știu sigur că se roagă”, a spus Mihai Gâdea la finalul emisiunii de marți seară de la Antena 3.

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului, să treacă peste această cumplită încercare și să-l revedem sănătos în mijlocul nostru”, este apelul lansat de obștia mănăstirii către credincioși. Starețul este unul dintre cei mai iubiți ierarhi din județul Suceava, fiind cel care a înființat Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” de la Rădăuți, în care peste 100 de copii orfani sau din familii defavorizate și-au găsit casă.”, a spus Gâdea la Antena3.

ADVERTISEMENT

Mănăstirea din Rădăuți confirmă informația

Pe contul de Facebook al Mănăstirii Bogdana din Rădăuți, a apărut informația conform căreia Starețul lăcașului, arhimandritul Iustin Dragomir, se află internat în stare critică la un spital din București, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19.

”Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului, să treacă peste această cumplită încercare și să-l revedem sănătos în mijlocul nostru”, este apelul lansat de obștia mănăstirii către credincioși.

Starețul este unul dintre cei mai iubiți ierarhi din județul Suceava, fiind cel care a înființat Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” de la Rădăuți, în care peste 100 de copii orfani sau din familii defavorizate și-au găsit casă.

Părintele Iustin, în vârstă de 67 de ani, a fost preluat, luni, de la mănăstire de o ambulanță privată și transportat la Spitalul Militar din București. Pe drum i s-a făcut rău de mai multe ori, starea sa fiind critică. El era deja confirmat pozitiv cu SARS-CoV2 și are și alte probleme de sănătate, fiind cardiac și cu diabet.”, se arată în postare.

ADVERTISEMENT
Tags: