Sport

Mihai Iosif, euforic după victoria Rapidului la Mioveni: ”O să facem o poză cu clasamentul, dar nu o punem în ramă”

Rapid a pornit ca din tun în noua ediție de campionat. Fie și temporar, giuleștenii sunt liderii clasamentului, cu maximum de puncte.
24.07.2021 | 00:09
Mihai Iosif euforic dupa victoria Rapidului la Mioveni O sa facem o poza cu clasamentul dar nu o punem in rama
Mihai Iosif este omul care a resuscitat Rapidul şi a repus echipa pe drumul spre Liga 1. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Șase ani de peregrinări în eșaloanele inferioare au provocat foame mare de fotbal și de rezultate la Rapid. Vișiniii au câștigat cu 2-0 la Mioveni și cel puțin până sâmbătă sunt liderii clasamentului.

CS Mioveni a început timorat meciul, s-a așezat în propria jumătate și a acceptat dominarea Rapidului. Golul din finalul primei reprize a căzut oarecum normal, dar nici acest lucru nu i-a convins pe argeșeni să încerce mai mult.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif: ”Am țipat mult, dar nu cred că m-a auzit cineva”

Obligați de scorul înscris pe tabelă, fotbaliștii lui Alexandru Pelici au făcut un pas în față, e drept pe fondul unei retrageri deliberate a rapidiștilor.

Andrei Bălan a marcat al doilea gol al giuleștenilor și a închis tabela. CS Mioveni s-a trezit, dar a fost mult prea târziu pentru a întoarce rezultatul. La final antrenorul Mihai Iosif a fost la fel de spumos precum suporterii giuleșteni din tribune.

ADVERTISEMENT

”Am țipat destul de mult pentru că avem o galerie atât de vocală încât trebuie să vorbești mai tare. Nu știu dacă m-a auzit cineva. O să facem o poză cu clasamentul să o avem amintire, dar nu o să o pune în ramă.

Nu știu în ultimul timp ce echipă nou promovată a avut începutul nostru, 6 puncte și nici un gol primit. Este un vis frumos ce trăiesc acum, sper să nu se termine, e o poveste de viață”, a declarat Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Rapidului nu se teme nici de următorul meci, cu Farul Constanța. Mihai Iosif a mărturisit că duelul cu Gică Hagi este o împlinire profesională.

”Am jucat cu Farul în pregătire, joacă un fotbal frumos, echipele lui Hagi mereu joacă fotbal. Nu mergem umili, vom aborda meciul așa cum trebuie. Hagi este inegalabil, pentru mine este o împlinire să joc împotriva lui”, a mai spus antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Dragoș Grigore îndeamnă la calm

Revenit în Liga 1 după 7 ani, fostul internațional Dragoș Grigore a fost marcatorul primului gol, în meciul de la Mioveni. Succesul, altfel meritat, trebuie tratat cu decență spune apărătorul Rapidului.

”Ne-am retras în repriza a doua, ne-am lăsat dominați, dar e bine că am continuat cu victorie. Bine că am câștigat aceste prime două meciuri, sunt meciuri de trei puncte. Ne așteaptă meciuri foarte grele de acum încolo.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Stăm bine defensiv, nu am primit gol în primele două meciuri, asta contează. Că am dat eu gol e mai puțin important, contează victoria și jocul colectiv. Mă bucur și îmi felicit colegii pentru această victorie”, a spus Dragoș Grigore.

”Am jucat inteligent, am marcat spre finalul reprizei și am revenit de la cabine cu gândul de a economisi din energie. I-am analizat bine și am știut ce avem de făcut”, a completat Claudiu Belu Iordache.

ADVERTISEMENT