Life

Când și-a cunoscut Mihai Mărgineanu soția. Nunta actorului din Las Fierbinți, pe malul mării

Mihai Mărgineanu este cunoscut pentru rolul din serialul „Las Fierbinți” și pentru cariera muzicală, dar este foarte discret legat de viața personală și relația cu soția sa.
06.12.2021 | 10:29
Cand sia cunoscut Mihai Margineanu sotia Nunta actorului din Las Fierbinti pe malul marii
Mihai Mărgineanu și soția sa, Andreea, nuntă pe malul mării. Cum s-au cunoscut cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV și partenera sa de viață, Andreea, sunt prieteni din copilărie. Au fost vecini în același blocul din Pantelimon. Ulterior, soția actorului s-a mutat cu întreaga familie în centru.

Diferența de vârstă dintre ei, de circa 7 ani, îl făcea pe artist să nu fie interesat de Andreea, în schimb își amintește că actuala soție avea o mamă foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

20 de ani mai târziu Mihai Mărgineanu și partenera sa de viață aveau să se reîntâlnească la Teatrul Național. Se întâmpla în 2005, 3 ani mai târziu unindu-și destinele în fața lui Dumnezeu.

Mihai Mărgineanu și soția sa, Andreea, nuntă pe malul mării. Cum s-au cunoscut cei doi

„Doru și Venera, socrii mei, s-au mutat cu tot familionul, prin 1984, pe undeva prin centru, iar eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani. Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru.

ADVERTISEMENT

Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram mic și figurant (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare). Practic, ne-am adus aminte unul de altul.

De fapt, noi ne mai întâlniserăm prin Lăptărie la tot felul de concerte rock, dar nu ne-am vorbit pentru că eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze, fiind tot timpul cu multă lume prin jur”, a povestit Mihai Mărgineanu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ardiles din Las Fierbinți își amintește că cea care a făcut primul pas a fost Andreea. Așa au ajuns să plece împreună pe litoralul românesc, unde actorul avea de filmat un videoclip pentru trupa Vama Veche.

Nunta s-a desfășurat tot pe plajă, în anul 2008, iar la momentul respectiv Mihai Mărgineanu s-a implicat foarte mult, deși vedeta nu este deloc fanul acestor evenimente. Actorul a pus la punct toate detaliile.

ADVERTISEMENT

Mihai Mărgineanu, implicat în planurile de nuntă. Cum s-a desfășurat

Mihai Mărgineanu are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, care l-a transformat în băiat de casă. Andreea și-a dorit să se căsătorească pe nisip, iar actorul a avut grijă să-i îndeplinească acest vis.

„Andreea este femeia care a făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza. Deci, merită tot și orice! Și am dorit să fac totul ca să-i îndeplinesc acel vis nebun care îi sălășluia prin gânduri: să se mărite în picioarele goale, pe plajă, la Vama Veche.

A fost o pregătire de o lună, timp în care toată lumea știa, mai puțin ea. Știau mama ei, sora ei Ioana, tatăl ei, toată presa mondenă a perioadei 2008, taică-miu și frati-miu, toate rudele și toți prietenii noștri, preotul care ne-a botezat copiii, șeful Camerei Deputaților, prim-ministrul și Șerban Huidu.

Niciunul nu a suflat vreo vorbă! Iar de răzgândit apropo de nunți, nu m-am răzgândit niciodată: nunțile sunt cele mai nașpa petreceri la care ești obligat să participi. Și nu-mi plac DELOC.

D-aia am crezut din prima că a mea o să fie foarte frumoasă, pentru că o să fie altfel. Și a fost… A fost și altfel, și foarte frumoasă!”, a mai adăugat vedeta de la Pro TV, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT