Life

Mihai Mitoșeru, dezvăluire despre relația cu Oana Roman: “Nu există un secret”

Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația dintre el și Oana Roman. La ce secret a făcut referire prezentatorul de la Kanal D?
02.08.2023 | 19:22
Mihai Mitoseru dezvaluire despre relatia cu Oana Roman Nu exista un secret
Mihai Mitoșeru și Oana Roman se cunosc din copilărie. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru a vorbit despre relația care există între el și Oana Roman. Prezentatorul de la Kanal D și fiica lui Petre Roman se cunosc de ani buni, mai exact, din copilărie, și au dezvoltat o prietenie foarte strânsă. Sunt mai tot timpul văzuți împreună.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre prietenia dintre el și Oana Roman

La un moment dat existau speculații ale unei posibili relații între Oana Roman și Mihai Mitoșeru, dar de fiecare dată cei doi le-au negat. Cu toate că apar unul lângă altul, adesea, la petreceri, ieșiri în oraș sau diferite evenimente, între ei nu s-a creat decât o amiciție strânsă și onestă.

ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru și Oana Roman s-au mai îndepărtat odată cu trecerea timpului, dar asta nu înseamnă că prietenia lor s-a pierdut, explică moderatorul. Nu au cum vreodată să uite unul de altul în condițiile în care au învățat în aceeași școală generală și în același liceu.

Mihai Mitoșeru a mai punctat și că mereu este dispus să-i sară în ajutor Oanei Roman, dacă va avea nevoie și este convins că și ea ar proceda la fel, dacă l-ar vedea într-un moment de impas. ”Așa sunt prieteniile adevărate”, afirmă vedeta.

ADVERTISEMENT

”Noi suntem prieteni de foarte mulți ani, am fost împreună și în școala generală, și în liceu. Avem mulți ani împreună. Nu există un secret. Suntem doi oameni care suntem în stare de o prietenie adevărată.

Chiar dacă nu ne vedem sau nu vorbim mult timp, în momentul în care unul dintre noi avem o problema, celălalt sare imediat. Așa sunt prieteniile adevărate.”, a declarat prezentatorul TV pentru Spectacola.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Mihai Mitoșeru în prezent

Mihai Mitoșeru se află în pauză cu emisiunea sa de pe Kanal D, ”Se strigă darul”, dar asta nu înseamnă că are foarte mult timp liber. În fiecare weekend merge la evenimente și le prezintă. A avut parte și de o vacanță de curând și mai plănuiește o alta în Italia.

”Vara asta călduroasă mă găsește acasă, în timpul săptămânii, iar în weekenduri, la muncă, prezentând tot felul de evenimente. Am fost plecat (n.r. în vacanță) o săptămâna, în Italia, la Florența, de ziua mea.

ADVERTISEMENT

Probabil voi mai pleca pentru câteva zile tot în Italia, pentru că sunt fan. Îmi place totul acolo; oamenii, mâncarea, locurile. Nu am programat nimic, dar mă organizez repede. Și pentru ziua mea m-am hotărât cu o săptămâna înainte.”, a mai transmis Mihai Mitoșeru pentru sursa menționată.

Dacă în plan profesional lucrurile îi merg bine, Mihai Mitoșeru este discret în ultima vreme cu viața personală, mai exact, cu cea sentimentală. Este divorțat de trei ani, după ce a pus punct unei căsnicii cu Naomi, care a durat aproape 14 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: