News

Mihai Morar, Mihai Mitoșeru și Mara Bănică mesaje sfâșietoare după moartea lui Florin Condurățeanu: “Nu mai am cuvinte!”

Mai multe vedete și oameni de televiziune au postat mesaje emoționante după ce au aflat că Florin Condurățeanu a murit.
28.06.2021 | 23:38
Mihai Morar  Mihai Mitoseru si Mara Banica mesaje sfasietoare dupa moartea lui Florin Condurateanu Nu mai am cuvinte
ADVERTISEMENT

Mihai Morar, Mihai Mitoșeru, Marius Tucă, Mara Bănică sau Monica Pop sunt câțiva dintre cei care au postat mesaje sfâșietoare după ce au aflat că Florin Condurățeanu a murit.

Cunoscutul jurnalist s-a stins din viață luni, în urma unui stop cardio-​respirator.

Mihai Morar și Mihai Mitoșeru, mesaje sfâșietoare după moartea lui Florin Condurățeanu

Îndurerat după ce a aflat de moartea lui Florin Condurățeanu, Mihai Mitoșeru a postat un mesaj înduioșetor. Se știe că mama sa, Camelia Mitoșeru era bună prietenă cu jurnalistul.

ADVERTISEMENT

“Acum m-a sunat Mama plângând (au fost sapt trecută împreuna la emisiune), dar tot nu pot sa cred ca a murit Florin Condurateanu! Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihneasca!”, a scris actorul.

Mihai Morar a avut un mesaj de rămas bun, după ce a aflat de moartea prietenului său. 

“Rămas bun, Țuțu.

Mulțumesc că m-ai pupat pe suflet în viața asta.

Mulțumesc pentru tot ce știe lumea, dar mai ales pentru ce nu știe nimeni.

Azi, s-au culcat păpădiile la Pământ. Nu de la arșiță, ci de necaz că le-a plecat Șeful.”, a scris Morar, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Monica Pop a fost sfâșiată de durere când a auzit vestea tristă.

“De ce, Florin Condurățeanu????? Mult prea devreme, om frumos și foarte sufletist. Te iubesc veșnic. Dormi în pace, prieten drag!! “, a scris Monica Pop.

Mara Bănică și Dan Negru mesaje de adio pentru Florin Condurățeanu

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică a postat un mesaj înduioșător de contul său de socializare.

Saveta Bogdan, în stare de șoc

Saveta Bogdan a avut un mesaj sfâșietor după ce a aflat că prietenul ei s-a stins din viață. Cântăreața de muzică populară și cunoscutul jurnalist au participat la foarte multe emisiuni împreună.

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu sa te odihnească in pace! Începutul săptămânii ne-a adus încă o veste tristă, bunul nostru prieten Florin Condurațeanu ne-a părăsit în această seară! Nu o să uit niciodată sfaturile, povețele și emisiunile frumoase pe care le-am avut împreună! Vei rămâne veșnic, în amintirea mea! ????”, a fost mesajul cântăreței.

Cunoscutul jurnalist Marius Tucă a avut și el un mesaj emoționant, după ce a aflat de moartea celui care i-a fost coleg aproape 20 de ani. Acesta nu și-a putut stăpâni lacrimile.

ADVERTISEMENT

“Înseamnă o viață de om pe care am trăit-o alături de Țuțu. Era refugiul nostru, al ziariștilor mai tineri, atunci când nu mai aveam nicio soluție, când nu mai aveam nicio cale, când nu mai aveam niciun răspuns. Atunci exista Țuțu. (…)

Nu cred că mai există un gazetar așa ca el, un ziarist de modă veche, dar în sensul cel mai bun al cuvântului, un ziarist care nu se mai fabrică, un ziarist care stă la mașina de scris și scrie, și scrie, și scrie… și în fiecare zi o ia de la capăt, ca și când ar scrie pentru nimeni și pentru toată lumea. Cam asta a însemnat și înseamnă în amintirea noastră Florin Condurățeanu”, a declarat Marius Tucă, la Antena 3.

ADVERTISEMENT