Life

Mihai Morar nu mai vrea un al patrulea copil. Ce planuri are omul de radio: ”E bine cu fete în casă”

Mihai Morar se poate declara un om împlinit. Are o familie superbă și nu are în plan să schimbe nimic tot ceea ce trăiește în momentul de față.
04.11.2022 | 15:57
Mihai Morar nu mai vrea un al patrulea copil Ce planuri are omul de radio E bine cu fete in casa
Mihai Morar a vorbit despre cel de-al patrulea copil. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celebrul realizator de radio Mihai Morar se descurcă bine atât pe plan profesional, cât și personal. Se declară un om cât se poate de norocos pentru că are în casa trei fete și nici că își mai dorește ceva mai mult de atât.

Mihai Morar este un părinte împlinit

El și Gabriela sunt căsătoriți de 16 ani, iar dragoste plutește în continuare în aer. De asemenea, faptul că au două gemene, Mara și Cezara, dar și o a treia fetiță, pe nume Roua, este un lucru cât se poate de spectaculos pentru ei.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru ego.ro, Mihai Morar susține că are o viață de rege. Adoră să fie tată de fete și nu se aștepta niciodată să trăiască un astfel de de sentiment.

“Sunt trântor dacă pot să zic așa sau rege, nu știu cum să zic. Cred că binecuvântat, așa se numește. Viața cu fete este minunată.

ADVERTISEMENT

Fetele au și spiritul acesta matern și simțul acesta al ordinii, al curățeniei, al organizării. E bine cu fete în casă, e minunat”,  a dezvăluit omul de radio.

Mihai Morar nu își mai face planuri de viitor

Iar pentru că totul e perfect așa cum este acum, Mihai Morar nu se gândește la un al patrulea copil. Este fericit cu cele două gemene, care recent au împlinit 14 ani, dar și cu mezina familiei Roua și, mai mult de atât, acesta consideră că nu are nevoie de un băiat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el este sigur că în cazul în care se va întâmpla să devină tată din nou, atunci va fi vorba despre destin și va accepta acest lucru atunci când va veni momentul.

“Nu, nici nevoia, nici dorința. Asta că vine fată sau băiat, asta chiar nu depinde de dorința noastră, depinde, dacă vrei, biologicul nostru. Nu îmi pun în cap să am băiat”, a mai povestit el, pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Cât despre viitor, Mihai Morar preferă să nu își mai facă planuri. Nu știe ce îi rezervă viața și nu vrea să fie dezamăgit, drept urmare, se va lăsa la mâna destinului, așa cum a făcut-o mai mereu.

ADVERTISEMENT
Tags: