Sport

Mihai Neșu, invitat la antrenamentul FCSB de la Oradea. Fanii vicecampioanei i-au luat cu asalt pe Olaru & Co. Video

FCSB s-a antrenat sub privirile lui Mihai Neșu, la Oradea, înaintea meciului cu FC Bihor din Cupa României Betano.
26.09.2023 | 20:35
Mihai Nesu invitat la antrenamentul FCSB de la Oradea Fanii vicecampioanei iau luat cu asalt pe Olaru  Co Video
Mihai Neșu, în vizită la antrenamentul FCSB. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Neșu a supravegheat antrenamentul lui FCSB de dinaintea meciului cu FC Bihor, din deplasare, din prima etapă a grupelor Cupei României Betano.

Mihai Neșu, spectator la antrenamentul FCSB-ului

Fostul jucător al FCSB, aflat în scaun cu rotile din cauza unui accident suferit când juca la Utrecht, a venit să îi vadă pe actualii jucători de la FCSB, la pregătire.

ADVERTISEMENT

El locuiește lângă Oradea, iar la antrenamente a discutat minute bune cu Mihai Stoica. I-a urmărit cu interes pe jucătorii lui Charalambous.

Nu doar Neșu a asistat la antrenament. FCSB a transmis live o parte a antrenamentului, iar la marginea careului au fost observați aproximativ 300 de suporteri.

ADVERTISEMENT

11.000 de bilete au fost scoase la vânzare pentru meciul de pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea de miercuri, de la ora 21:00. Ele au fost epuizate imediat, astfel că pe stadionul din Oradea va fi sold-out.

FCSB, fără trei vedete la Oradea

FCSB nu va folosi trei titulari în meciul de la Oradea. Florinel Coman, Adrian Șut și Risto Radunovic nu au făcut deplasarea alături de echipa.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali speră să îl vadă la treabă în acest meci pe Dan Spătaru, fotbalistul împrumutat de la Brașov în această vară. Patronul chiar a glumit în stilul caracteristic, făcând o aluzie la cântărețul cu care fotbalistul împarte numele.

Acum, la meciul de Cupă, trei jucători vin acasă. Olaru a zis că nu vrea să plece acasă, vrea să stea cu echipa. Coman, Șut și Radunovici rămân acasă. Vor juca alții, copii, Dan Spătaru. Să vedem cum cântă, cântă bine?”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Becali ar putea să îl vadă la treabă și pe Mihai Lixandru, cel pe care l-a apreciat după victoria cu Sepsi OSK, 5-2. Despre Tavi Popescu spune că ar putea să revină în flancul stâng.

Mi-a plăcut că l-am văzut pe Lixandru, că pot să îmi pun baza în el. Fotbalist care într-un an sau doi o să vedeți voi cine va fi. Asta mi-a plăcut, că am descoperit un jucător, Lixandru, care tot auzeam de el, dar nu știam bine.

Cu Tavi e posibil să fie o relansare, acum să vedem cum poate să joace acolo în stânga”, a spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.75 este cota pentru ”NG” la meciul Bihor Oradea – FCSB, din Cupa României.

ADVERTISEMENT