Life

Mihai Petre, chemat la școala fiicei, de Ziua Tatălui: ”M-a bușit plânsul”. Ce s-a întâmplat

Mihai Petre are două fete cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. De această dată prezentatorul de la Antena 1 a rămas impresionat de una dintre ele.
17.05.2022 | 18:45
Mihai Petre chemat la scoala fiicei de Ziua Tatalui Ma busit plansul Ce sa intamplat
Mihai Petre, scrisoare emoționantă de la fiica sa cea mare. Cum l-a făcut Catinca să lăcrimeze. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul dansator și coregraf a fost chemat la școala fetei cele mari, Catinca, de Ziua Tatălui. Copiii au sărbătorit alături de figurile paterne momente speciale care s-au lăsat în cele din urmă cu multe emoții și lacrimi.

Mihai Petre, scrisoare emoționantă de la fiica sa cea mare. Cum l-a făcut Catinca să lăcrimeze

Mihai Petre s-a emoționat când a citit scrisoarea pe care i-a pregătit-o fiica sa cea mare. Catinca l-a ilustrat într-un desen cu zâmbetul pe buze, în timp ce exersează figuri pe ringul de dans, însă finalul a fost neașteptat.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Românii au talent a menționat că i-au curs lacrimi pe obraz când a descoperit ce se ascunde în spatele rândurilor scrise de copilă.

„Ieri la școală cu Catinca am sărbătorit Ziua Tatălui. Iar m-a bușit plânsul citind scrisoarea de la ea. Aici în schimb zâmbeam pentru că m-a desenat dansând împreună cu ea, sub discobol, cu o cămașă larg deschisă, cum purtam odinioară pe la concursuri.

ADVERTISEMENT

Viața e frumoasa. Multumesc, Catinca”, a notat câștigătorul de la Asia Express pe contul său de Instagram, alături de o poză cu fiica sa cea mare.

Mihai Petre, mândru de cele două fete

Mihai Petre este foarte apropiat de fiicele sale, Catinca și Ariana. Vedeta are o relație specială cu copilele de care a stat departe în perioada în care a filmat pentru show-ul Asia Express, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

De asemenea, juratul de la Dancing on ice: Vis în doi are numai cuvinte de laudă la adresa lor. Coregraful este mândru de fetele sale, declarând la un moment dat că știe pentru cine, dar și pentru ce trăiește.

„12.12.2012 o zi în care inima mea a crescut de milioane de ori când pentru prima dată te-am strâns în brațe. Și crește în fiecare zi când mă uit la tine, și nu se oprește. Mulțumesc copilul meu drag”, spunea Elwira Petre în urmă cu câteva luni, în social media.

ADVERTISEMENT