Life

Mihai Petre, un nou contract la Antena 1: ”Îmi place să ies din zona de confort”

Mihai Petre anunță un alt proiect cu postul de televiziune Antena 1, cu care a semnat în urmă cu ceva vreme. Celebrul dansator a dezvăluit despre ce este vorba.
01.04.2022 | 11:12
Mihai Petre un nou contract la Antena 1 Imi place sa ies din zona de confort
Mihai Petre, din nou în postura de jurat. În ce show va apărea dansatorul, la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Coregraful a semnat un nou contract cu Antena 1, unde în prezent face parte din juriul emisiunii Dancing on Ice: Vis în doi, alături de soția sa, Elwira, și de doi foști patinatori profesioniști, Simona Pungă şi Cornel Gheorghe.

Mihai Petre, din nou în postura de jurat. În ce show va apărea dansatorul, la Antena 1

Mihai Petre este cel de-al patrulea jurat de la iUmor. Vedeta a acceptat provocarea pentru că îi place să iasă din zona de confort și să încerce lucruri noi. Momentele de pe scenă l-au făcut să accepte provocarea.

ADVERTISEMENT

 „Îmi place să ies din zona de confort și iată-mă la iUmor. Este un mix interesant între curiozitate și depășirea limitelor, care m-a făcut să accept invitația. Sper ca prezența mea în emisiune să fie o surpriză plăcută.

Abia aștept să îi cunosc pe băieți și să mă revăd cu Delia. Am jurizat foarte multe emisiuni și pot spune că am ceva experiență, însă sunt tare curios ce va ieși la iUmor!”, a declarat Mihai Petre, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre, nerăbdător să ajungă la masa iUmor

Câștigătorul de la Asia Express a mai precizat că abia așteaptă să ajungă pe platourile de filmare de la iUmor. Dansatorul nu și-a făcut niciun plan pentru jurizarea care va avea loc la finalul acestei săptămâni, la Antena 1.

În plus, juratul de la Dancing on Ice: Vis în doi a subliniat că abia așteaptă să fie surprins de concurenții care vor urca pe scenă. Totodată, coregraful nu știe cum va juriza momentele de mimă, roast sau magie de duminică, 3 aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum voi juriza, întotdeauna contextul provoacă reacția mea ca jurat. Chiar nu știu cum voi fi, niciodată nu îmi propun nimic, doar merg cu inima deschisă așteptând să mă distrez, pentru că totuși e vorba despre o emisiune de umor.

Nu îmi doresc să văd un număr anume, doar vreau să fiu surprins plăcut. Iubesc necunoscutul, îmi place să experimentez și sunt sigur că iUmor va fi o experiență plăcută pentru mine”, a completat Mihai Petre.

ADVERTISEMENT