Life

Mihai Petre de la Asia Express, critici dure din partea fanilor. Ce îi reproșează oamenii

Mhai Petre și soția sa, Elwira formează una dintre perechile de la Asia Express, însă cuplul nu prea este pe placul fanilor.
11.10.2021 | 19:04
Mihai Petre de la Asia Express critici dure din partea fanilor Ce ii reproseaza oamenii
ADVERTISEMENT

Internauții și-au spus părerea despre cei doi, fostul jurat de la „Românii au talent”, de la Pro TV, primind foarte multe critici din partea celor care urmăresc emisiunea de la Antena 1.

Oamenii sunt convinși că vedeta este mult prea dură cu partenera sa de viață, pe care a cunoscut-o în urmă cu foarte mulți ani la un concurs de dans organizat în Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Coregrafa, care este de origine poloneză, ar primi un tratament aspru din partea soțului, după cum văd lucrurile fanii show-ului Asia Express, dovadă că au lăsat foarte multe mesaje în online.

Mihai Petre prea dur cu soția sa, Elwira? Ce cred internauții despre cuplul de la Asia Express

„Ești orgolios prostește, ai repetat ca un papagal enervant faptul că Elwira a îndrăznit să spună că scrii urât, oare acasă fără public ce-i faci domnule Petre”.

ADVERTISEMENT

„Felicitări Elwira pentru cât bun simț ai, nu mai tolera atâtea orgolii din partea soțului”, „Misogin, antipatic, te crezi buricul pământului”.

„Absolut îngrozitor modul în care te comporți cu Elwira și cu oamenii cărora le ceri ajutorul”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre s-a dovedit unul dintre cei mai competitivi concurenți de pe Drumul Împăraților, luptând cu toate armele pentru a-și atinge scopul.

Fosta vedetă de la Pro TV își dorește să pună mâna pe marele premiu de la Asia Express 4, dovadă că uneori nu mai ține cont de nimeni și nimic.

ADVERTISEMENT

În plus, dansatorul își iese din fire atunci când lucrurile nu ies așa cum vrea, un episod de acest fel fiind cel în care a pierdut o mașină la autostop și a țipat la soția sa.

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express? Ce a declarat vedeta

Cu toate că Mihai Petre primește acuzații dure din partea fanilor, iată că drumul său de la Asia Express este unul foarte sigur, de aici și speculațiile că ar fi câștigat cei 30.000 de euro.

Concurentul de la Antena 1 și partenera sa de viață, Elwira, au luat recent și imunitatea, semn că sunt șanse mari ca ei să fie câștigătorii de sezonul acesta.

ADVERTISEMENT