Life

Mihai Petre și Elwira, în lacrimi la Asia Express 4. Cum a ajuns cuplul în acest moment dificil

Mihai Petre și partenera sa de viață, Elwira, au trecut prin momente dureroase în cadrul competiției Asia Express 4, de la Antena 1.
30.09.2021 | 07:58
Mihai Petre si Elwira in lacrimi la Asia Express 4 Cum a ajuns cuplul in acest moment dificil
ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la „Românii au talent” și soția sa au izbucnit în lacrimi în ultima ediție a emisiunii moderate de Irina Fodor, chiar în fața celorlalți concurenți de pe Drumul Împăraților.

Dansatorul a început să plângă cu gândul la fiicele sale, Catinca și Ariana, dar și pentru că filmările de la Asia Express 4 l-au ținut departe de ele într-o zi specială.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre și Elwira nu au stat niciodată departe de micuțele lor de Ziua Copilului, care se sărbătorește în fiecare an în data de 1 iunie.

Mihai Petre și Elwira, triști la Asia Express 4. Cei doi au izbucnit în lacrimi

Din păcate, cei doi concurenți de la Asia Express 4 nu au putut nici măcar să le sune pe fete pentru a le ura „La mulți ani!” pentru că regulamentul concursului nu le permite acest lucru.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care Elwira și Mihai Petre au început să plângă, ziua de pe Drumul Împăraților fiind mult mai grea din această cauză.

„Voiam să le spunem la mulți ani fetelor noastre. Nu mi-am sunat fetele și din cauza asta mi se pare o zi grea, restul mi se pare o joacă.

ADVERTISEMENT

Că m-au nominalizat și că eu am de nominalizat nu este asta viața mea, viața mea sunt fetele mele. E primul an în care nu le sunăm”, a spus Mihai Petre la Asia Express.

Mihai Petre, de două ori tată de fată

Mihai Petre a devenit pentru prima oară tată în anul 2012 când a venit pe lume Catinca (9 ani). Șase ani mai târziu s-a născut și mezina familiei, care a primit un nume special, Ariana (3 ani).

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Pro TV este un tată model și un familist convins, mărturisind la un moment dat că lucrurile au devenit echilibrate în casa sa după ce s-a născut al doilea copil.

Ambii concurenți de la Asia Express 4 petrec foarte mult timp cu fetele, după care sunt topiți complet. Cele două copile seamănă foarte mult cu mama lor, Elwira.

„De când s-a născut, am simțit că lucrurile s-au echilibrat, că familia e întreagă și că totul arată mult mai bine în patru. Am descoperit lucruri noi atât la mine, cât și la Catinca și la Elwira”, a declarat Mihai Petre, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT