Life

Mihai Petre și Lidia Buble, singurii concurenți de la Asia Express care au lipsit la ediția specială Chefi la cuțite. De ce au luat această decizie

Toți concurenții de la Asia Express-Drumul Împăraților au participat la ediția specială Chefi la Cuțite. Singurii care au decis să nu intre în bucătărie au fost Mihai Petre, Lidia Buble și sora acesteia.
30.11.2021 | 19:27
Mihai Petre si Lidia Buble singurii concurenti de la Asia Express care au lipsit la editia speciala Chefi la cutite De ce au luat aceasta decizie
ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite a revenit la Antena 1 cu trei ediții speciale de sărbători.

Toți concurenții de la Asia Express – Drumul Împăraților au fost invitați în bucătărie pentru a-și dovedi măiestria la gătit.

Marii absenți au fost Mihai Petre, Lidia Buble și sora acesteia, Estera.

Mihai Petre și Lidia Buble, singurii concurenți de la Asia Express care au lipsit la ediția specială Chefi la cuțite. De ce au luat această decizie

Concurenții sezonului 4 Asia Express au acceptat provocarea și participă la Chefi la cuțite. Trei dintre aceștia au lipsit însă. Mihai Petre, Lidia Buble și Estera.

ADVERTISEMENT

Imediat s-a speculat faptul că artista ar fi avut unele discuții cu cei de la Antena 1 și de aceea a refuzat să participe la cele trei ediții speciale. Lidia Buble a dezmințit zvonurile și a spus care este adevăratul motiv al absenței sale.

“Nu am mers pentru că Esti nu stă în România, stă în Austria, și nu a putut să meargă și singură nu avea niciun sens.

ADVERTISEMENT

Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show TV unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut”, le-a transmis Lidia Buble pe rețelele de socializare fanilor.

Marele absent a fost însă Mihai Petre, soția sa, Elwira, participând singură. Acesta a explicat că în momentul în care au avut loc filmările era  plecat la un concurs de dans.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a mai spus că nu s-a gândit să participe singură și nici nu a știut că Elwira va concura fără soțul ei.

“Toată lumea îmi spune că trebuia să merg pentru că și Elwira a mers singură. Eu nu aveam de unde să știu că și ea merge singură. În momentul ăla am simțit că n-am ce să fac fără Esti. Nu-mi pare rău de decizia pe care am luat-o pentru că sunt un om foarte asumat”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Două vedete au fost eliminate de la Chefi la cuțite

Vedetele au gătit preparate românești sub îndrumarea lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.  În prima seară a ediției speciale doi concurenți au fost eliminați. Este vorba despre finaliștii de la Asia Express, Emi și Cuza.

ADVERTISEMENT