Sport

Mihai Pintilii, enervat de sfatul primit de la Becali: “Nea Gigi, ziceți orice, dar nu că dorm!”

Mihai Pintilii a mărturisit că a fost enervat de un sfat primit de la Gigi Becali pe vremea când acesta evolua în tricoul lui FCSB.
19.04.2024 | 17:55
Mihai Pintilii enervat de sfatul primit de la Becali Nea Gigi ziceti orice dar nu ca dorm
Mihai Pintilii, despre sfatul lui Gigi Becali. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii este unul dintre oamenii de bază ai lui Gigi Becali de pe banca tehnică a FCSB-ului. Fostul mijlocaș al liderului din SuperLiga a povestit un moment în care acesta s-a enervat după sfatul patronului.

Mihai Pintilii, enervat de sfatul primit de la Becali: “Nea Gigi, ziceți orice, dar nu că dorm!”

Mihai Pintilii a povestit un moment în care s-a enervat după sfatul primit de la Gigi Becali. Finanțatorul îi sugera să nu doarmă pe teren, iar fostul mijlocaș a luat foc.

ADVERTISEMENT

Pintilii a fost unul dintre cei mai muncitori fotbaliști pe care i-a avut patronul lui FCSB la echipă. Totodată, fostul internațional a fost un om de bază la mijlocul terenului.

“Nu știu, nu prea am primit sfaturi de la nea Gigi. Mi-a dat sfatul să nu mai dorm pe teren, când eram fotbalist. M-am enervat atunci și i-am spus: ‘Nea Gigi, ziceți orice, dar nu că dorm!’

ADVERTISEMENT

A zis: ‘Hai, băi, tată, că am glumit și eu’. I-am răspuns: ‘Da, dar nu e normal. Spuneți că nu sunt tehnic, dar nu că dorm. Eu chiar alerg, chiar dacă pot sau nu, mă duc să iau mingea'”, a declarat Mihai Pintilii, pentru sport.ro.

“Steaua însemna tot”

În cadrul interviului, Mihai Pintilii a discutat și despre perioada în care a fost la FCSB. Iar cel mai important amănunt a fost dacă cineva i-a sugerat cum să se comporte cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș a răspuns ferm că nu. Pintilii susține că nu a semnat cu FCSB (n.r. Steaua atunci) pentru că Becali era patronul, ci pentru valoarea și semnificația pe care clubul le avea.

“Nu. Atunci nu era vorba despre nea Gigi sau nu era chiar așa cum e în ziua de azi – ‘domn’le, unde te duci?’ Era Steaua, nu puteai să refuzi Steaua.

ADVERTISEMENT

Indiferent cine era, putea să fie nea Gigi, dar era Steaua și asta însemna tot”, a mai spus Pintilii, în cadrul interviului pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
1.90 este cota BETANO pentru „1 solist” la derby-ul FCSB - Rapid