Sport

Mihai Pintilii, „săgeți” către FRF și CCA: „Nu-l înghit pe Gigi Becali”

Mihai Pintilii, unul dintre antrenorii FCSB, consideră că FRF și CCA au un dinte împotriva lui Gigi Becali. Ce spune delegatul vicecampioanei.
09.11.2023 | 10:00
Mihai Pintilii sageti catre FRF si CCA Nul inghit pe Gigi Becali
Mihai Pintilii, „săgeți” către FRF și CCA: „Nu-l înghit pe Gigi Becali”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, fostul antrenor principal al FCSB, a vorbit despre problemele de arbitraj ale vicecampioanei. „Pinti” e convins că nu ar fi fost suspendat dacă era la o altă echipă.

Mihai Pintilii, atac frontal la FRF: „Prepeliță, Ilie Poenaru, nici Croitoru nu aveau nicio problemă”

Mihai Pintilii a vorbit despre problemele sale cu licența și suspendarea primită de la Comisia de Disciplină: „Sunt convins că dacă nu eram la Steaua, la FCSB, fără carnet și eram un antrenor cu acte în regulă, nici Prepeliță, nici Ilie Poenaru, nici Croitoru nu aveau nicio problemă. Ei au pătimit din cauza asta pentru că m-au luat pe mine ca model. Au dat exemple…”.

ADVERTISEMENT

Oficialul FCSB e convins că FRF a deschis război echipei sale: „Nu știu dacă are cu FCSB sau cu nea Gigi, probabil. Declarațiile lui… Nu-l înghit, nu le convine. Ăsta e el de atâția ani de zile.

Pot să bag și mâna în foc, e greu să schimbi un om când face asta de ani de zile. Să vin eu: «Domne…». «Cine ești tu? Ce treabă ai tu?». Sau să-i zică Burleanu. Nu-l schimbă nimic”.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii: „La meciuri parcă simțim în unele momente arbitrajele. Parcă au o răutate”

Mihai Pintilii e de părere că arbitrajele au o tentă anti FCSB: „La meciuri parcă simțim în unele momente arbitrajele. Parcă au o răutate… Eu simt asta față de arbitri. Sunt unii, ăștia tineri, au un dispreț și-o aroganță… Poate și noi greșim, dar n-ai cum să nu poți avea un dialog.

Nu te costă nimic. Ei nu pățesc nimic… Ei au inventat arbitrajul și nu mai sunt alții ca ei. Lui îi e ușor să-ți dea «roșu». Ăla de centru nici nu știe ce s-a întâmplat. Scoate «roșu» și patru etape ești pa!

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al FCSB face acuzații grave și cere desființarea arbitrajului video: „Arbitraje ostile? Nu vorbesc din poziția lui MM sau a lui nea Gigi. Personal eu cred asta! Avem VAR, lucruri normale, du-te și te uiți.

Mai bine n-aveam VAR, greșeai și la revedere. Era mai bine fără VAR. Avem stadioane unde merge, unde nu merge… Mai dau și bani în plus aiurea”, a mai spus Pintilii la „Prietenii lui Ovidiu”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.5 este cota pentru ”GG” la meciul FCSB - FCU Craiova, de pe 12 noiembrie.