Fotbal intern

Mihai Popescu, al doilea jucător al lui Dinamo care va rata derby-ul cu FCSB: “Mi-am dat seama ce prostie am făcut”

09.02.2020 | 19:22
Mihai Popescu al doilea jucator al lui Dinamo care va rata derbyul cu FCSB Miam dat seama ce prostie am facut
ADVERTISEMENT

Mihai Popescu s-a trecut pe lista jucătorilor care vor rata meciul cu FCSB. Fotbalistul lui Dinamo a luat un cartonaș galben în partida cu Voluntari, în minutul 88, și va fi suspendat pentru derby în condițiile în care avea deja trei cartonașe galbene.

Popescu și Skovajsa , suspendați pentru derby-ul cu FCSB

Popescu regretă momentul în care a luat cartonaș galben și recunoaște că a fost o greșeală de nepermis. Totuși, fotbalistul e convins că Dusah Uhrin Jr. va avea soluții în lot.

ADVERTISEMENT

Mergem înainte, mai avem două meciuri. Am controlat meciul şi a fost un joc frumos, cu ocazii la ambele porţi. Se rupe ceva când avem jucător eliminat. A fost o greşeală a mea, abia după mi-am dat seama ce prostie am făcut.

O înfrângere pică prost mereu înainte de un derby. Mergem să jucăm la victorie cu FCSB. Ne pare rău pentru suporteri. Sperăm să vină la derby”, a declarat Popescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Situația e mai complicată în cazul fundașului stânga Lukas Skovajsa. Eliminat pentru cumul de cartonașe galbene în doar opt minute (minutele 65 și 72), Skovajsa îl lasă pe Dusah Uhrin fără soluții viabile pentru postul de fundaș stânga.

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, alternativa la postul de fundaș stânga Laurențiu Corbu nu mai intră în vederile lui Dusan Uhrin Jr.

ADVERTISEMENT

Cum a luat galben Mihai Popescu

Mihai Popescu a luat cartonașul galben după un moment care l-a avut în centrul atenției pe Alexandru Pașcanu. Jucătorul împrumutat de la CFR Cluj a dorit să le arate arbitrilor un obiect aruncat în teren de fanii dinamoviști, iar Mihai Popescu, fotbalistul „câinilor”, s-a dus să-l împingă.

Elevul lui Dusan Uhrin a văzut cartonașul galben, iar centralul Adrian Cojocaru a dictat reluarea jocului după ce le-a ținut un discurs împăciuitor jucătorilor celor două formații.

ADVERTISEMENT

„O să găsim noi soluții”, s-a rezumat Uhrin să comenteze situația iscată.