Fotbal intern

Mihai Popescu i-a transmis lui Dusan Uhrin că vrea să plece de la Dinamo! Nu e în cantonament pentru meciul cu FC Botoşani. EXCLUSIV

19.12.2019 | 00:02
Mihai Popescu ia transmis lui Dusan Uhrin ca vrea sa plece de la Dinamo Nu e in cantonament pentru meciul cu FC Botosani EXCLUSIV
Mihai Popescu i-a transmis lui Dusan Uhrin că vrea să plece de la Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Mihai Popescu nu îşi mai doreşte să continue la Dinamo şi i-a transmis lui Dusan Uhrin că vrea să plece de la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. FANATIK a aflat ce i-a transmis fundaşul de 26 de ani antrenorului ceh după discuţia avută recent.

Mihai Popescu, discuţie decisivă cu Dusan Uhrin: “Nu vreau să mai joc la Dinamo”

FANATIK a anunţat marţi că Dusan Uhrin a avut o discuţie mai aprinsă cu Mihai Popescu şi cu Ante Puljic, antrenorul ceh fiind nemulţumit de prestaţiile celor doi din ultimul timp, totul culminând cu performanţa sub aşteptări din înfrângerea cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Mihai Popescu nu a stat cu mâinile în sân şi i-a transmis lui Dusan Uhrin că vrea să plece de la Dinamo. “Nu vreau să mai joc la Dinamo”, a fost mesajul clar pe care fundaşul central i l-a transmis lui Dusan Uhrin în urma discuţiei avute după eşecul dureros cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Mihai Popescu nu a mai făcut deplasarea pentru meciul cu FC Botoşani

Discuţia cu Dusan Uhrin a avut urmări imediate, iar Mihai Popescu nu a mai făcut deplasarea pentru meciul cu FC Botoşani. Aşa cum FANATIK a anunţat, jucătorii lui Dinamo au plecat miercuri cu avionul, dar se vor întoarce cu autocarul.

ADVERTISEMENT

Mihai Popescu s-a declarat nemulţumit de salariul mic pe care îl are la Dinamo, acesta câştigând 2.500 de euro pe lună la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. În plus, FANATIK a aflat că oficialii clubului au restanţe către jucător, acesta nefiind plătit de aproape trei luni.

Înainte de meciul cu FC Botoşani, Dusan Uhrin le-a transmis jucătorilor ce-şi doreşte pentru ultimul meci al anului. “Mesajul meu pentru jucători este următorul: acest meci este cheia pentru a avea o vacanţă de iarnă reuşită. Dacă nu ai răbdare, niciodată nu o să construieşti o echipă puternică”, a declarat Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

Mihai Popescu, aventură scurtă în prima ligă din Scoţia

Mihai Popescu a avut în 2019 prima experienţă în străinătate, fiind împrumutat până la finalul sezonului trecut în prima ligă din Scoţia. Fundaşul central a jucat 17 meciuri pentru St. Mirren, dar nu a reuşit să-i convingă pe scoţieni pentru un transfer definitiv.

“Le mulţumesc celor de la St. Mirren, colegilor şi tuturor oamenilor care m-au ajutat să fac o treabă bună în Scoţia. Vă doresc succes în noul sezon. Poate ne vom întâlni din nou”, a fost mesajul lui Mihai Popescu după ce a plecat de la St. Mirren.

ADVERTISEMENT

Legitimat din 2013 la Dinamo, Mihai Popescu a mai fost împrumutat în trecut la Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi FC Voluntari. În actualul sezon a bifat 15 prezenţe în tricoul lui Dinamo şi a reuşit să marcheze un gol în înfrângerea cu Astra Giurgiu, scor 2-3.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Popescu
ADVERTISEMENT
Tags: