Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru a vorbit despre situația lui Ivailo Petev la Craiova. „Poate să vă spună și Cârțu” Cât mai are contract

Mihai Rotaru a vorbit despre situația lui Ivailo Petev la Universitatea Craiova la FANATIK SUPERLIGA. Antrenorul bulgar mai are contract cu gruparea din Bănie până în 2026.
01.03.2024 | 13:40
Mihai Rotaru a vorbit despre situatia lui Ivailo Petev la Craiova Poate sa va spuna si Cartu Cat mai are contract
Mihai Rotaru a vorbit despre situația lui Ivailo Petev la Craiova. „Poate să vă spună și Cârțu” Cât mai are contract. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Scaunul lui Ivailo Petev la Universitatea Craiova părea în pericol în startul anului 2024, însă Mihai Rotaru a lămurit situația antrenorului. Acționarul „alb-albaștrilor” a dezvăluit că nu s-a pus problema ca bulgarul să fie demis de la gruparea din Bănie.

Mihai Rotaru, despre situația lui Petev de la Universitatea Craiova: „Poate să vă spună și Cârțu”

Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2 la Petrolul Ploiești, iar „alb-albaștrii” s-au calificat în play-off. Ivailo Petev a redresat gruparea din Bănie după startul modest din 2024, iar suporterii oltenilor speră la podiumul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu s-a gândit să îl dea afară pe Ivailo Petev de la Universitatea Craiova. Acționarul „alb-albaștrilor” i-a dezvăluit discuția cu tehnicianul bulgar și lui Sorin Cârțu.

„Are încă doi ani din vară. Absolut nicio secundă nu m-am gândit să îl dau afară. Poate să vă spună Sorin Cârțu și Pavel Badea. M-am întâlnit cu ei după ce am avut discuția cu Ivailo, sigur am întrebat foarte clar dacă crede în proiectul nostru și a zis da, chiar dacă acum câteva etape avea dubii.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu mergeau din perspectiva rezultatului. Era dezorientat, tu ai 2-0 și pierzi două puncte cu U Cluj, Poli Iași și la UTA Arad faci două cadouri incredibile. Sigur că în momentul ăla ești descumpănit, dar a zis că este 100%, atunci și eu sunt 100%.

Pentru mine este important ca cei care sunt alături de noi să creadă în ceea ce facem și să avem încredere unii în alții. Nu s-a pus problema asta, erau analizele lui vizavi de jucători. A fost o perioadă de timp până îi cunoaște pe toți jucătorii, până cunoaște specificul lor”, a spus Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Nu am plecat la drum până la vară. Vrem să schimbăm structura echipei”

Mihai Rotaru a pornit la un proiect pe termen lung cu Ivailo Petev la Universitatea Craiova și anunță că nu își dorește să îl demită în viitorul apropiat. Acționarul din Bănie spune că tehnicianul bulgar se gândește și la următoarele transferuri din vară.

„Nu am plecat la drum să stăm până în vară, am plecat să schimbăm structura echipei. Au venit cinci jucători noi, în vară o să mai vină cinci jucători noi, alții pleacă”, a declarat Rotaru la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită live doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Detalii despre transferul lui Elvir Koljic: „Sunt discuții”

Mihai Rotaru a oferit detalii despre transferul lui Elvir Koljic de la Universitatea Craiova: „Știți foarte bine că nu discut de transferuri, dar există o probabilitate. Tocmai pentru că este valoros, poate pleacă la un salariu mai mare. Există o posibilitate să plece, dar suntem foarte departe în acest moment.

Pe bancă putem să avem 23 de jucători cu toți cei prim 11. La noi sunt 26 de jucători, ieri nu a fost Bancu, Koljic. Întotdeauna vor fi doi, trei jucători care vor fi în afara lotului. Ieri a fost Koljic”.

Mihai Rotaru, detalii despre situația lui Petev

ADVERTISEMENT