Sport

Un jucător dorit și de FCSB, pe lista de transferuri a Universității Craiova!? Răspunsul lui Rotaru

Mihai Rotaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferurile iernii la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor a vorbit şi despre interesul pentru Luis Philipe.
15.11.2023 | 09:30
Un jucator dorit si de FCSB pe lista de transferuri a Universitatii Craiova Raspunsul lui Rotaru
Mihai Rotaru a vorbit despre transferurile iernii la Universitatea Craiova. Un jucător dorit şi de FCSB, pe listă. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a debutat cu o victorie pe banca Universităţii Craiova. Echipa din Bănie a trecut cu 1-0 de Dinamo în prima etapă din returul sezonului regulat al SuperLigii, dar bulgarul va avea mult de lucru pentru a-i readuce pe olteni în lupta pentru titlu.

Mihai Rotaru a vorbit despre transferurile iernii la Universitatea Craiova: “Rapidul avea şanse mari să ia bătaie la Sepsi”

Mihai Rotaru a vorbit pentru FANATIK despre transferurile pe care le pregăteşte Universitatea Craiova în iarnă, dar a precizat că deocamdată nu există interes pentru Luis Philipe de la Iaşi,

ADVERTISEMENT

“Campionatul este foarte interesant, foarte strâns. Problemele sunt la noi, la celelalte echipe. Nu există o echipă să domine. FCSB-ul a fost gata-gata să facă egal după ce a condus cu 2-0. 

CFR-ul a fost spulberată 25 de minute la Iaşi, apoi am avut un meci spectaculos. Rapidul avea şanse mari să ia bătaie la Sepsi. Noi am bătut 1-0, putea să se întâmple orice.

ADVERTISEMENT

“Luis Phelipe joacă stânga centru, da? Ştiţi foarte bine că acolo suntem aglomeraţi”

Deci este foarte strâns. Nu cred că avem o favorită la titlu, este foarte dificil. Nu suntem în momentul în care să ne uităm astăzi după jucători. După ce îşi va face o evaluare a lotului, se va decide ce poziţii să acoperim.

Luis Phelipe joacă stânga centru, da? Ştiţi foarte bine că acolo suntem aglomeraţi. Şi în centru suntem o idee supraaglomeraţi. Nu cred că astăzi ar putea face obiectul unui transfer. 

ADVERTISEMENT

Componenţa echipei de fotbal este dinamică. Întotdeauna ea trebuie restructurată. Pleacă unul, vin doi. Câţi vor pleca şi câţi vor veni în iarnă sau vară, depinde de evaluarea care se va face”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

Ivaylo Petev va avea două săptămâni la dispoziţie pentru a se acomoda cu echipa şi de a-i cunoaşte mai bine pe jucătorii de la Universitatea Craiova. Bulgarul va fi răspunzător şi de transferurile pe care le vor face oltenii.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este transmisă în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri. Emisiunea începe la ora 10:30 și poate fi urmărită, în aceeași zi, în premieră, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mihai Rotaru, despre transferurile Universităţii Craivoa

ADVERTISEMENT
Tags: