Sport

Universitatea Craiova – Dinamo 1-0, în etapa a 16-a din SuperLiga. Ivaylo Petev câștigă la debut

Universitatea Craiova se impune în fața lui Dinamo, scor 1-0. Ivaylo Petev câștigă în primul meci pe banca oltenilor și urcă pe locul 4 în Superliga.
12.11.2023 | 18:04
Universitatea Craiova  Dinamo 10 in etapa a 16a din SuperLiga Ivaylo Petev castiga la debut
Universitatea Craiova se impune în fața lui Dinamo, scor 1-0. Ivaylo Petev câștigă în primul meci pe banca oltenilor și urcă pe locul 4 în Superliga.
ADVERTISEMENT
12-11-2023
13:19

Universitatea Craiova - Dinamo 1-0 (Danciu 5)

Min. 90+9: Final de meci!

Min. 90+6: Ocazie mare pentru gazde. Golubovic reușește să respingă balonul.

Min. 84: VAR-ul a intervenit și a anulat golul egalizator al lui Gregorio pentru un henț la Abdallah.

Min. 53: Meciul s-a întrerupt. Ultrașii oltenilor au aruncat cu fumigene pe gazon.

Min. 34: Ocazie mare pentru Dinamo. Abdallah a fost aproape de a înscrie, însă Popescu a reușit să respingă balonul.

Min. 5: GOOOL Universitatea Craiova!!! Danciu deschide scorul pentru olteni.

Min. 1: Meciul a început!


Universitatea Craiova: Popescu, Vladoiu, Screciu, Da Silva, Bancu – Crețu, Kurtic – Danciu, Mitriță, Ivan – Koljic Rezerve: Lazar, Nchama, Capatina, Mateiu, Houri, Roguljic, Isfan, Trica, Markovic. Antrenor: Ivaylo Petev

Dinamo: Golubovic, Costin, Lucas, Homawoo, Amzăr – Roșu, Larrucea, Ilic – Bani, Abdallah, Ghezali Rezerve: Moura, Patriche, Began, Gregorio, Iglesias, Giafer, Roșu, Grigore, Irimia. Antrenor: Ovidiu Burcă

Meciul Universitatea Craiova – Dinamo are loc duminică, 12 noiembrie, cu începere de la ora 16:00, în cadrul etapei a 16-a din SuperLiga. Gruparea craioveană începe returul cu marea noutate a antrenorului bulgar Ivailo Petev pe bancă, venit să redreseze corabila în derivă a alb-albaștrilor. Dinamo, fără victorie din luna august, e penultima și pare a fi în totală degringoladă.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Dinamo

Confruntarea Universitatea Craiova – Dinamo se desfășoară duminică, 12 noiembrie, de la ora 16:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa a 16-a din SuperLiga. Prezența unui antrenor nou pe banca juveților, încă unul străin, poate crea un impuls fanilor olteni de a veni în număr mai mare la stadion.

ADVERTISEMENT

În plus, se știre că între Universitatea Craiova și Dinamo nu putem vorbi despre relații amicale, cîinii fiind mereu primiți cu mare ostilitate în Cetatea Banilor. Iată un alt motiv în plus ca fanii locali să nu rateze acest meci, mai ales că există și posiiblitatea ca echipa lor să le aducă satisfacția victoriei în fața unui adversar pentru care nu au nici cea mai mică simpatie.

Cine transmite la TV partida Universitsatea Craiova – Dinamo

Partida Universitatea Craiova – Dinamo se joacă duminică, 12 noiembrie, de la ora 16:00, pe pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie în etapa a 16-a din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Spre deosebirea zona Moldovei unde vremea rea de sâmbătă a continuat și duminică, 12 noiembrie, la Craiova va fi o zi cu cerul variabil, mai mult senin, cu perspective de ploaie ușoară, trecătoare, undeva la 20 la sută. Temperatura maximă a zilei, care va fi și la ora startului partidei, va fi de 14 grade, bună pentru fotbal. Andrei Chivulete din București este centralul acestei partide.

Ce absențe  sunt în întâlnirea Universitatea Craiova – Dinamo

Toată lume așteaptă cu curiozitate să vadă cum arată componența formulei de start gândită de noul antrenor al Universității Craiova, bulgarul Ivailo Petev. Absenți nu sunt decât accidentații Zajkov, care revine abia în primăvara lui 2024, Bairam și Badelj. Îngrijorează Bairam, care la o vârstâ atât de tânără are prea des probleme musculare.

ADVERTISEMENT

La Dinamo Ovidiu Burcă îl are absent doar pe ghinionstul Bodișteanu. gravă recidivă după o altă accidentarea de durată din care abia ieșise. Țârâ și portarul Dujmovic nu au fost convocați. Burcă vrea să surprindă, Dinamo urmând a începe partida din Bănie foarte curajos, cu trei oameni în compartimentul ofensiv.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – Dinamo

Pentru casele de pariuri acesta este genul de meci în care gazdele vor exersa trasul la țintă asupra adversarului, pentru că acordă Craiovei o cotă cum rar s-a întâlnit în mecuiurile directe, doar 1,35 iar câinilor una astronomică, 9.50. Șansă dublă are cotă 3,00 iar un gol al bucureștenilor ajunge și la cota 2,00.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre istoria partidelor directe de când oltenii au promovat în urmă cu șapte ani. Universitatea a obținut de atunci și până acum șapte victorii, unele foarte clare. Dinamo nu a reușit să câștige niciodată în această perioadă în Bănie, scoțând doar două rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT