Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru anunță noi transferuri la Universitatea Craiova: „Jucători de titlu!”

Mihai Rotaru a anunțat noi transferuri la Universitatea Craiova. Patronul din Bănie este dispus să aducă jucători care să ajute la câștigarea titlului.
14.08.2023 | 14:06
Mihai Rotaru anunta noi transferuri la Universitatea Craiova Jucatori de titlu
Mihai Rotaru anunță transferuri de titlu la Universitatea Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova l-a transferat în această vară pe Jasmin Kurtic, mijlocașul cu 13 sezoane în Serie A, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Totuși, Mihai Rotaru nu are de gând să se oprească. Patronul „alb-albaștrilor” este dispus să aducă jucători noi, la cererea lui Laurențiu Reghecampf.

Mihai Rotaru anunță noi transferuri la Universitatea Craiova: „Jucători de titlu!”

Universitatea Craiova a câștigat spectaculos pe terenul celor de la Poli Iași, scor 4-1, și a bifat a doua victorie consecutivă în SuperLiga, a treia a sezonului după cinci meciuri. Laurențiu Reghecampf a declarat în mai multe rânduri că își dorește jucători noi la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că este pregătit să mai aducă jucători de titlu la Universitatea Craiova, dacă staff-ul tehnic în frunte cu Laurențiu Reghecampf, vin cu propuneri concrete.

„El împreună cu staff-ul știu ce au de făcut. În momentul care vor veni cu o propunere clară vizavi de ceea ce își doresc, de poziție și de jucător eu voi fi alături de ei. Este posibil să mai vină jucători, da”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, despre transferul lui Kurtic la Universitatea Craiova: „Lucrurile s-au întins mai mult decât ne așteptam”

Jasmin Kurtic este unul dintre transferurile de titlu oficializate de Universitatea Craiova în această vară. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate interesul clubului din Bănie pentru mijlocașul sloven. Mihai Rotaru a anunțat că transferul fostului fotbalist din Serie A la Universitatea Craiova a întârziat.

„Noi am sperat să vină Kurtic cu 10 zile înainte sau chiar cu două săptămâni. Am spus la un moment dat, după două-trei zile sperăm să-l anunțăm. Era vorba de Kurtic, dar lucrurile s-au întins mai mult decât ne așteptam și acum sperăm să mai transferăm doar dacă există ceva special”, a mai spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Ulterior, patronul oltenilor a vorbit despre situația lui Elvir Koljic, accidentat. Atacantul bosniac a revenit la antrenamentele cu echipa și ar putea fi în lot pentru meciul cu UTA Arad. „Cu UTA poate fi în lot, dar nu sunt sigur.

Nu pot să vă spun, dar n-am verificat. A început ușor, ușor cu echipa și va fi apt. Decizia este a staff-ului medical, dacă îl ține. Nu îl vor arunca la bătaie ca să aibă o recuperare mai lungă”, au fost cuvintele lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită îl laudă pe Neagoe pentru rezultatele Universității Craiova: „Nu trebuie să-i luăm din merite”

Eugen Neagoe a fost demis în această vară de la Universitatea Craiova, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Vivi Răchită consideră că o parte din merite pentru rezultatele oltenilor din această perioadă îi aparțin lui Eugen Neagoe.

„Neagoe a făcut o pregătire și un program de pregătire foarte bine așezat în această vară pentru că echipa se exprimă bine. Nu trebuie să-i luăm din merite lui Eugen Neagoe.

Mihai Rotaru a avut superstiție cu Neagoe, că are ghinion, s-ar putea îndeplini. Chiar a avut ghinion la meciul cu Oțelul. ‘Geană’, un antrenor foarte bun”, a spus și Vivi Răchită.

FANATIK SUPERLIGA se vede luni, marți și vineri, începând cu ora 10:30, LIVE, doar pe site-ul www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții poate fi urmărită în aceleași zile, de la ora 17:30, pe paginile de facebook FANATIK și Horia Ivanovic, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Mihai Rotaru anunță transferuri de titlu la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT