Sport

Mihai Rotaru, atac cu manta la Gigi Becali: „Ori ești sociopat, ori ai prea mulți bani!”

Mihai Rotaru l-a atacat indirect pe patronul FCSB, Gigi Becali, și din punctul său de vedere în Liga 1 poți rezista doar dacă ești sociopat sau dacă ai prea mulți bani.
09.12.2021 | 14:36
Mihai Rotaru atac cu manta la Gigi Becali Ori esti sociopat ori ai prea multi bani
Mihai Rotaru l-a atacat indirect pe Gigi Becali și a explicat cum poți rezista în Liga 1 ca patron de club. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, i-a cerut demisia șefului CCA, Kyros Vassaras, după greșelile grave de arbitraj de la FC Botoșani – Universitatea Craiova, scor 2-2.

Omul de afaceri nu ia în calcul să cumpere FC U Craiova 1948 de la Adrian Mititelu și a evitat să comenteze prea mult pe seama acestui subiect, însă a trimis indirect săgeți către patronul FCSB, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Pentru tine, 10 milioane de euro sunt doar bani de țigări”

Mihai Rotaru nu exclude posibilitatea să renunțe și el la Universitatea Craiova în viitorul apropiat și să se „pensioneze”. Din punctul său de vedere nu poți rezista în Liga 1 ca finanțator decât cu două condiții.

„După zece ani de mină, pot să mă pensionez. La un club cu pretenții, să reziști emoțional, ai două variante”, a spus Mihai Rotaru pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru l-a „înțepat” indirect pe Gigi Becali și în opinia sa există două timpuri de conducători: cei cărora nu le pasă de nimic din ceea ce se întâmplă în jurul echipei sau cei care au prea mulți bani și nu îi interesează dacă îi pierd.

„Fie ești sociopat, nu îți pasă de ce se întâmplă în jurul tău, nu îți pasă de suporteri, fie ai atât de mulți bani încât nu îți mai pasă și, pentru tine, 10 milioane de euro sunt doar bani de țigări”, a declarat Mihai Rotaru cu referire indirectă la Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB este recunoscut pentru sumele mari de bani pe care le-a cheltuit cu echipa de-a lungul anilor, dar și pentru relațiile tensionate cu fanii. În antiteză, Mihai Rotaru a fost destul de echilibrat și cumpătat când a fost vorba despre bugetul Universității, iar în ceea ce privește suporterii, nu a avut conflicte majore cu aceștia.

Mihai Rotaru, despre preluarea FC U Craiova 1948: „Fiecare să meargă pe drumul lui”

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că dorește să vândă clubul, iar în cazul în care nu va găsi un cumpărător echipa ar urma să se desființeze din sezonul viitor. Fiul lui Adrian Mititelu a declarat că e posibil ca echipa sa să fie preluată de primărie sau chiar și de Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!”, a declarat Adrian Mititelu Jr. la finalul partidei cu FC Voluntari, supărat pe atacurile galeriei FC U Craiova asupra familiei sale.

Patronul Universității Craiova a evitat elegant subiectul FC U Craiova 1948: „Nu comentez. Fiecare să meargă pe drumul lui, să își ducă soarta. Am evitat să comentez pe seama altor echipe”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari  – U Craiova: 2,22 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT