Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, decizie de ultimă oră după victoria cu Dinamo. Ce se întâmplă cu salariile la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, nu le-a plătit salariile jucătorilor. Cum au reacționat „leii” în vestiar.
13.11.2023 | 12:12
Mihai Rotaru decizie de ultima ora dupa victoria cu Dinamo Ce se intampla cu salariile la Universitatea Craiova
Mihai Rotaru a plătit salariile restante la Universitatea Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
13-11-2023
10:17

Mihai Rotaru a plătit salariile restante la Universitatea Craiova

Victoria cu Dinamo la debutul lui Ivaylo Petev pe banca Universității Craiova l-a determinat pe patronul Mihai Rotaru să revină la sentimente mai bune față de jucători, pe care îi „pedepsise” prin neachitarea salariilor.

„Acum se plătesc salariile. Dacă e un nou început, o facem din toate punctele de vedere. Nu pot să cer altora și eu să nu o fac. Da, s-au plătit salariile”, a declarat Mihai Rotaru în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Rotaru a intervenit la FANATIK SUPERLIGA după semieșecul în derby-ul orașului Craiova. Patronul Universității Craiova a luat o măsură fără precedent în ultimii zece ani de când activează în fotbal.

Mihai Rotaru a oprit robinetul cu bani la Universitatea Craiova: „Nimeni n-a ridicat mâna să întrebe de ce”

Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a decis să nu le plătească salariile jucătorilor săi după Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 1-1: „Nu avem probleme de disciplină și nu am avut niciodată la Universitatea Craiova. Nu cred că vom avea. Nu și-au luat salariile de trei săptămâni și nimeni n-a ridicat mâna să întrebe de ce. Nici nu ar avea curajul să o facă”.

ADVERTISEMENT

Patronul Universității Craiova a explicat de ce a recurs la acest gest: „Am încercat să folosesc și această formă să îmi exprim nemulțumirea, să încercăm toți să înțelegem că e un semnal. ‘Bă, dacă după 10 ani omul ăsta nu ne dă salariile poate e o problemă’”.

Rotaru avea de gând să le achite banii „leilor” după meciul împotriva echipei lui Adrian Mititelu, însă s-a răzgândit: „Eu speram că o să le dau după o victorie în meciul cu FC U. Din păcate n-am această ocazie. Nu există. Până nu văd că echipa se așează nu discutăm. Nu e vorba de bani, ci de uzul meu de a ieși puțin din tipar. Suporterii protestează într-un fel, media într-un fel”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, supărat foc: „După un astfel de meci nu are rost să discuți de titlu”

Mihai Rotaru a spus încă o dată că nu se pune problema ca Andrei Ivan să părăsească Universitatea Craiova: „Eu nu știu să fi vrut să plece Ivan. Adică nu știu acest element. Nu mi s-a adus la cunoștință, nu a venit cineva să spună: Ivan vrea să plece. Nu cunosc acest lucru”.

În privința luptei la titlu, omul de afaceri a fost și mai tranșant, însă deja se pregătește campania de transferuri: „După un astfel de meci să discuți de titlu… Ar fi profesionist în acest moment și din partea noastră și a lui Ivaylo să începem să spunem ce facem în iarnă. Are nevoie de o perioadă se evalueze lotul, să-și evalueze filosofia în funcție de ceea ce găsește”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a fost impresionat de fostul antrenor al naționalei Bulgariei: „Și-a făcut deja o părere pentru că urmărește de ceva timp Universitatea Craiova. Eu am avut prima întâlnire în Bulgaria în cantonamente.

A fost o experiență foarte plăcută pentru că am descoperit că eram un om care știa absolut tot despre fotbalul românesc. Jucase cu Vivi Răchită, cu Reghecampf, cu Trică, știa absolut tot despre jucători, despre jucători de la Botoșani, de la Iași, Hermannstadt, deci știe foarte bine fotbalul românesc”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, începând cu ora 17:30.

Mihai Rotaru a tăiat salariile la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT