Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, luat prin surprindere de deciziile dure luate de Mirel Rădoi: „Am aflat de la televizor!” Video Exclusiv

Într-o intervenție la Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici, Mihai Rotaru a recunoscut cu sinceritate că a aflat de la TV de deciziile radicale ale lui Mirel Rădoi la U Craiova.
14.11.2022 | 11:51
Mihai Rotaru luat prin surprindere de deciziile dure luate de Mirel Radoi Am aflat de la televizor Video Exclusiv
Mihai Rotaru a recunoscut că a aflat la TV decizia lui Mirel Rădoi de a exclude 4 fotbaliști. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi i-a exclus pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Segiu Hanca și Ionuț Vînă din lotul U Craiova chiar înaintea derby-ului cu Rapid, scor 2-2. O decizie care a luat pe toată lumea prin surprindere. Inclusiv pe Mihai Rotaru, acționarul Științei, care a recunoscut la FANATIK SUPERLIGA că a aflat totul de la TV.

Mihai Rotaru, luat prin surprindere de decizia lui Mirel Rădoi de a-i exclude din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vână: “Am aflat de la televizor! Nu glumesc!

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVIC, Mihai Rotaru a evitat să comenteze decizia lui Mirel Rădoi de a-i exclude pe cei patru forbaliști. Mai ales că încă nu este la curent cu toate motivele care au dus provocat-o.

ADVERTISEMENT

Dar l-a criticat pe antrenor pentru interviul în care i-a “mitraliat” pe cei 4 jucători. Și i-a transmis că trebuia să anunțe întâi conducerea clubului înainte de a acționa de o manieră atât de drastică.

VEZI VIDEO MAI JOS

“Nu a știut nimeni de decizia lui Mirel Rădoi. Am aflat de la televizor! Nu glumesc! Este OK, noi susținem deciziile antrenorului. Este stăpân pe vestiarul unui club. Dar nu este stăpân pe ce face clubul în spațiul public. Dacă antrenorul vine cu o emisiune în spațiul public al clubului, e ca și cum conducerea s-ar amesteca în vestiarul echipei.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru ar fi preferat ca Mirel Rădoi să anunțe conducerea înainte de a exclude patru jucători din lot: “Cred că e normal ca atrenorul să îl sune pe Sorin Cârțu. Sau pe mine, dacă dorește”

Ceea ce nu se face. Ușa mea este deschisă întotdeauna, dacă m-a sunat antrenorul sau oricine. Cred că e normal ca antrenorul să îl sune pe Sorin Cârțu, sau pe mine dacă dorește, și să spună ‘uitați, vreau să iau decizia asta’ / ‘care e fundamentul? / ăsta, ăsta’.

Și suntem cu el până la capăt. Și acum suntem cu el până la capăt, sau până vom afla care sunt motivele. Nu le cunoaștem în această secundă. Când vom afla motivele vom spune dacă a procedat corect sau a exagerat. Nu faci public, o faci frumos elegant dacă vrei să mori pe mâna ta”, a explicat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Mihai Rotaru a mai anunțat că Universitatea Craiova îi va amenda atât pe Mirel Rădoi cât și pe Sorin Cârțu după ultimele declarații. Primul pentru că i-a criticat public jucători, iar pe președinte pentru că a ieșit și el la TV pentru a dezaproba acțiunile lui Rădoi.

Fără Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vână, excluși din lot, Universitatea Craiova a terminat la egalitate în Giulești, cu Rapidul, scor 2-2. După ce oltenii au condus cu 2-0 în startul confruntării, prin golurile marcate de Alexandru Crețu și Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT