Sport

Mihai Rotaru, mesaj savuros pentru Dan Șucu înainte de U Craiova – Rapid: „Vrea experiența galeriei la nivel de VIP”. Câți giuleșteni sunt așteptați la derby

Mihai Rotaru a făcut lumină în cazul biletelor la Universitatea Craiova - Rapid. Patronul oltenilor a avut un mesaj savuros pentru omologul din Giulești.
30.03.2024 | 00:25
Mihai Rotaru mesaj savuros pentru Dan Sucu inainte de U Craiova  Rapid Vrea experienta galeriei la nivel de VIP Cati giulesteni sunt asteptati la derby
Mihai Rotaru a avut un mesaj savuros pentru Dan Șucu înainte de derby-ul U Craiova - Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a anunțat că aproximativ 1.000 de bilete au achiziționat suporterii Rapidului cu o zi înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, de sâmbătă, 30 martie, ora 21:00, la care Dan Șucu va sta alături de fani. Patronul din Bănie a avut o dispoziție foarte bună înaintea duelului de foc de pe „Ion Oblemenco”.

Mihai Rotaru, mesaj savuros pentru Dan Șucu înainte de U Craiova – Rapid: „Vrea experiența galeriei la nivel de VIP”. Câți giuleșteni sunt așteptați la derby

Universitatea Craiova – Rapid are loc în a doua etapă a play-off-ului din SuperLiga. Cele două rivale sunt la egalitate de puncte înaintea meciului direct și luptă pentru poziția secundă în clasament. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că 25.000 de suporteri sunt așteptați pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu i-a cerut lui Mihai Rotaru să le ofere suporterilor Rapidului bilete pentru locuri în centrul peluzei de pe arena din Bănie. Finanțatorul Universității Craiova a refuzat cererea lui Dan Șucu, iar suporterii Rapidului vor sta în sectorul 17 al arenei, în colțul peluzei. Sectorul destinat oaspeților se întinde pe două inele și face parte din Tribuna 1.

„Rapid, la noi pe Oblemenco, nu au venit până acum mai mulți de 800 de suporteri. Inelele 1 și 2 din sectorul dedicat oaspeților care este Tribuna 1. Suporterii noștri care sunt la Tribuna 1 plătesc dublu față de Rapid. 

ADVERTISEMENT

Rapid are preț de 20 de lei, suporterii noștri au bilet de 40 de lei. Le-am dat deja bilete. În acest moment au vândut 1.000 de bilete. Le-am dat acces la platforma noastră pentru sectorul respectiv. Ei au bilete jos, sus, peste tot. Sunt 1.900 de locuri, au acces la ele. Este problema lor ce fac cu ele.

Noi estimăm că în Peluza Sud vor fi undeva la 3.000 de suporteri. Nu puteam să le dăm lor Peluza Sud, care este cotată mai jos din punct de vedere al calității locului. Nu puteam să blocăm pentru ei 6.000 de bilete în condițiile în care ei sunt 1.200-1.300 din moment ce într-o zi ei au vândut doar 25 de bilete. 

ADVERTISEMENT

Ei au locurile foarte bune. Le-am dat inelul de jos. Ei nici nu știau ce vor. Ei voiau să stea jos. Domnul Șucu vrea experiența galeriei la nivel de VIP. I-am dat această facilitate. Va avea experiență la nivel de VIP în mijlocul galeriei. Îi aducem mobilă de la IKEA”, a declarat Mihai Rotaru, la TV Digi Sport.

„Dacă FCSB ia 9 puncte sunt campioni”

Mihai Rotaru și-a îndreptat ulterior discursul către lupta din play-off. Patronul „alb-albaștrilor” a anunțat că pentru FCSB urmează un program foarte greu, însă dacă „roș-albaștriii” vor reuși să câștige cu U Craiova, CFR Cluj și Rapid, atunci se pot încorona campioni încă de la finalul turului din play-off.

ADVERTISEMENT

„Noi ne luptăm cu Rapid, CFR Cluj, Farul și Sepsi ca să nu mai excludem pe niciunul. A fost o neînțelegere. Pe Gică îl iubesc, e prietenul meu, țin la el, nu a fost cu intenție de a-l ofensa.

Este un meci care va stabili principala candidată la locul 2 (n.r. cu Rapid). Pentru CFR nu s-a terminat, nu sunt de acord. Ultimele 3 meciuri ale FCSB din turul acestui play-off vor fi Universitatea Craiova, CFR Cluj și Rapid.

Sunt 3 meciuri în care nu pot să ia niciun punct sau pot să ia un punct, două, patru. Greu de crezut să ia 9 puncte. Dacă FCSB ia 9 puncte sunt campioni. Am încheiat orice discuție. Toate celelalte echipe se bat pentru podium. Atunci FCSB își va arăta nivelul la care este”, au fost cuvintele lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,30 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Rapid