Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Decizie-șoc luată de patronul Rapidului înainte de Craiova – Rapid? „O să mănânce la fel ca suporterii: parizer, salam, brânză, ceapă”

Dan Șucu le face o surpriză fanilor rapidiști. Acționarul majoritar al giuleștenilor a făcut o promisiune înaintea deplasării la Craiova și are de gând să o respecte.
26.03.2024 | 20:00
Deciziesoc luata de patronul Rapidului inainte de Craiova  Rapid O sa manance la fel ca suporterii parizer salam branza ceapa
Decizie-șoc luată de patronul Rapidului înainte de Craiova – Rapid? „Am vorbit acum 15 minute cu el”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu le dă o veste uriașă suporterilor Rapidului. Patronul grupării de sub Podul Grant a transmis, prin vocea fostului lider de galerie Gheorghe Răducan „Corsicanu”, cum va face deplasarea la Craiova pentru meciul cu Universitatea.

Dan Șucu, decizie șoc înainte de Universitatea Craiova – Rapid. „Merge cu noi cu autocarul”

Dan Șucu va onora invitația lui Gigi Corsicanu și va călători împreună cu galeria la meciul pe care Rapid îl va juca în etapa a doua a play-off-ului din SuperLiga. Alb-vișiniii au meci în Bănie, cu Universitatea, sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

„Noi asta sperăm (n.r. – Liviu Ungureanu și ceilalți lideri de galerie să fie eliberați) Acum 10-15 minute am vorbit și cu domnul Șucu și o să plecăm împreună la Craiova cu autocarele și dânsul a spus că își dorește să facă deplasarea cu nucleul de bază al galeriei, cu grupurile.

Merge cu noi cu autocarul și dânsul speră să primească o decizie favorabilă din partea instanței și să fie eliberați. (n.r. – O să stea în mijlocul vostru la meci?) Da, da. Exact”, a declarat Gigi Corsicanu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe fanatik.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Să puneți niște caviar la pachet”

Fostul lider de galerie al Rapidului a dezvăluit ce meniu o să aibă acționarul majoritar în deplasarea din Bănie. Este deja binecunoscut faptul că Dan Șucu trăiește ca un suporter meciurile echipei lui Cristiano Bergodi.

(n.r. – Ce a mai zis domnul Șucu, ce își dorește de la galerie la Craiova?) Păi domnul Șucu nu prea are ce să își dorească. Noi am fost mereu la înălțime. Domnul Șucu ne apreciază.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Deci Șucu merge cu voi, cu autocarul, la meci…) Da și o să mănânce în deplasare cum mănâncă suporterii. Parizer, salam, brânză, ceapă…”, a adăugat Corsicanu.

„Să puneți niște caviar la pachet”, a intervenit Robert Niță râzând. „Nu, nu. Vă spun sigur că domnul Șucu e un om așa din popor nu e cazul. Slană cu ceapă cu brânză cu parizer”, a conchis fostul lider de galerie al giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci pe viață și pe moarte între Universitatea Craiova și Rapid. Amândouă sunt la egalitate de puncte, 28, înaintea derby-ului. Oltenii sunt pe locul 2 datorită golaverajului, în timp ce alb-vișiniii completează podiumul. Pe ambele formații le despart înaintea etapei șapte puncte de liderul FCSB.

Dan Sucu MERGE la Craiova cu GALERIA in AUTOCAR | U Craiova - Rapid

ADVERTISEMENT