Life

Supărare printre fanii Asia Express după ce Mihai şi Elwira Petre au câştigat finala: “Au fost avantajaţi

Mihai și Elwira Petre sunt marii câștigători de la Asia Express - Drumul Împăraților, fanii fiind de părere că nu meritau să plece acasă cu premiul cel mare.
29.11.2021 | 08:00
Suparare printre fanii Asia Express dupa ce Mihai si Elwira Petre au castigat finala Au fost avantajati
ADVERTISEMENT

Internauții au reacționat la scurt timp după ce a fost difuzată finala de la Antena 1. Supărarea telespectatorilor s-a văzut în numărul mare de comentarii.

Foarte mulți oameni au fost de părere că Mihai Petre și soția sa, Elwira au fost avantajați în competiția moderată de Irina Fodor, în timp ce alții s-au arătat dezamăgiți pentru previzibilitatea producătorilor.

ADVERTISEMENT

Reacțiile vin și după ce în urmă cu câteva săptămâni au apărut zvonuri că fosta vedetă de la Pro TV este câștigător și iată că lucrurile s-au confirmat în cele din urmă.

Dezamăgire în rândul fanilor Asia Express. Ce au spus despre câștigătorii Mihai și Elwira Petre

„O finală penibilă… a fost prea vizibil… mințiți poporul cu televizorul”, „Bine regizat. Mereu așa se întâmplă”, „Au fost ajutați să câștige, nu meritau”.

ADVERTISEMENT

„În această finală a fost un mare favoritism, eu refuz să cred că sunt adevărații câștigători, oricum față de celelalte sezoane a fost dezamăgitor acest sezon”. 

„Nici nu a început bine că deja se știa cine câștigă, nu voiam să cred, dar finala a fost dovada”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat au fost și persoane care i-au felicitat pe Cuza și Emi de la Noaptea Târziu pentru educația și bunul simț de care au dau dovadă pe parcursul celor două luni de filmări.

Corectitudinea lor i-a făcut pe oameni să-i vadă câștigători, deși premiul în valoare de 30.000 de euro a ajuns la cealaltă echipă, formată din Mihai și Elwira Petre.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre, mesaj după finala Asia Express. Cui îi mulțumește

Câștigătorii de pe Drumul Împăraților nu se așteptau să plece acasă cu premiul cel mare, deși au fost încă de la început cea mai competitivă echipă de la Asia Express 4. Mihai Petre a trăit una dintre cele mai intense experiențe alături de soția sa, Elwira.

După încheierea producției de la Antena 1 și aflarea numelor celor care au pus mâna pe 30.000 de euro, dansatorul a lăsat un mesaj în mediul online, unde le-a mulțumit fiicelor sale, în special Catincăi, care este unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii.

„E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor… Îi mulțumesc Elwirei… pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată.

Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici. Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce a făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare.

Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, este o parte din postarea lăsată de vedetă pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT