Sport

Mihai Stoica a anunțat unde se va juca FCSB – Dinamo: „Era clar!”. Ce spune despre revenirea echipei pe Ghencea

Mihai Stoica a anunțat unde se va disputa derby-ul dintre FCSB și Dinamo, comentând și posibilitatea ca echipa să revină pe stadionul Ghencea.
24.06.2023 | 07:15
Mihai Stoica a anuntat unde se va juca FCSB  Dinamo Era clar Ce spune despre revenirea echipei pe Ghencea
Mihai Stoica a anunțat unde se va juca FCSB - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României nu vrea să vorbească ipotetic și să le facă false așteptări fanilor echipei cu privire la revenirea pe stadionul Ghencea, deși Gigi Becali pare sigur că acest lucru se va întâmpla.

Mihai Stoica a anunțat unde se va juca FCSB – Dinamo

Mihai Stoica a spus că FCSB-Dinamo se va juca pe Arena Națională, însă nu este la fel de sigur precum Gigi Becali cu privire la posibilitatea ca FCSB să își joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul Ghencea:

ADVERTISEMENT

FCSB-Dinamo se va juca pe Arena Națională, era clar, nu putem să răpim miilor de suporteri steliști accesul la un meci cu Dinamo, pentru că Ghencea are doar 30.000 de locuri.

Sperăm că jucăm în Ghencea, dar după ce vom avea programul. Nu putem să vorbim despre a juca în Ghencea, pentru că nu știm nimic sigur, nu știm nici programul. O să ne întrebe lumea și noi nu știm acum ce se va întâmpla, nu putem vorbi ipotetic”.

ADVERTISEMENT

„Noi nu putem să mergem pe Arcul de Triumf, pentru că noi nu am strâns un număr atât de mic de suporteri. Nu pot să știu și nu vreau să vorbesc, să mă fac de râs. Nu știu ce program are Ghencea, ce program o să avem noi”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Gigi Becali este convins că FCSB va juca pe stadionul Ghencea

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să joace pe stadionul Ghencea și a spus că se bazează mult pe Marcel Ciolacu să rezolve problema între clubul său și CSA Steaua:

ADVERTISEMENT

Avem 3 stadioane pe care vom putea juca la începutul sezonului viitor, Arcul de Triumf, cel al Chindiei și Ghencea. Da, în sfârșit vom putea juca în Ghencea, așa am înțeles, trebuie să participăm la niște discuții.

Cele mai multe jocuri vor fi pe Arcul de Triumf, meciurile din cupele europene pe Ghencea, iar cele cu 50.000 de spectatori pe Arena Națională”.

ADVERTISEMENT

„Marcel Ciolacu a promis și eu îl cred. Eu cred în el. Ce a spus, a făcut. Cred că o să jucăm în Ghencea. Dar am zis să nu mai vorbim, că le e frică de suporteri. E normal să jucăm pe Ghencea. E anormal să dea din bani publici bani la fotbal. Asta e anormal”, a mai spus Gigi Becali, conform gsp.ro.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT