Fotbal intern

Mihai Stoica, a doua apariție televizată după plecarea de la FCSB! Va merge la Realitatea Sportivă

13.09.2019 | 17:11
Mihai Stoica a doua aparitie televizata dupa plecarea de la FCSB Va merge la Realitatea Sportiva

Fostul director sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, va avea a doua apariție televizată după ce a decis să plece de la vicecampioana din Casa Pariurilor Liga 1. Oficialul ”roș-albaștrilor” a hotărât să părăsească gruparea finanațată de Gigi Becali la începutul lunii august, din cauza unor probleme familiale.

Mihai Stoica, a doua apariție televizată după plecarea de la FCSB

După ce a fost prezent în urmă cu 10 zile în studioul Digi Sport la emisiunea Fotbal Club, Mihai Stoica va apărea duminică, 15 septembrie, pentru a doua oară la un post de televiziune după ce a demisionat din funcția de director sportiv la FCSB.

Astfel, Mihai Stoica va fi prezent duminică, de la ora 17:00 în studioul Realitatea TV, la emisiunea Realitatea Sportivă. Fostul oficial al ”roș-albaștrilor” va vorbi despre derby-ul etapei a noua din Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova – FCSB și va analiza șansele celor două formații de a se impune pe stadionul Ion Oblemenco.

Mihai Stoica discutând cu Tsomou la finalul meciului FCSB – Hermannstadt

Mihai Stoica a dezvăluit că nu mai era ascultat de Gigi Becali

Meme a recunoscut că s-a confruntat cu probleme familiale grave, dar rolul său de la echipa ”roș-albastră” a fost un motiv la fel de important în decizia sa. Fostul director sportiv a amintit despre sfaturile date lui Harlem Gnohere, Mihai Bălașa și Ionuț Vînă, neluate în seamă de fotbaliști, dar și despre faptul că avea o influență tot mai mică în fața lui Gigi Becali.

Partida Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Înaintea jocului, FANATIK a făcut o analiză a situație prin care trec cele două formații și forma pe care o arată jucătorii pe compartimente.

Tags: