Sport

Mihai Stoica acuză arbitrajul de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Clar viciere de rezultat!”. Ce se întâmplă cu Târnovanu după gafa de la golul egalizator al oltenilor

Mihai Stoica acuză arbitrajul după remiza FCSB-ului pe teren propriu împotriva Universității Craiova, scor 1-1, fiind de părere că a fost o viciere de rezultat.
21.02.2023 | 08:10
Mihai Stoica acuza arbitrajul de la FCSB  Universitatea Craiova 11 Clar viciere de rezultat Ce se intampla cu Tarnovanu dupa gafa de la golul egalizator al oltenilor
Mihai Stoica acuză arbitrajul de la FCSB - Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că nu trebuia dictat cornerul din care oltenii au egalat, pentru că mingea ieșise din Ante Roguljic, după duelul mijlocașului croat cu Joonas Tamm, fundașul FCSB-ului protestând chiar atunci în urma deciziei luate de arbitru, încercând să-i explice că nu trebuia să dicteze lovitură de la colțul terenului.

Mihai Stoica acuză arbitrajul de la FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Stoica acuză arbitrajul de la FCSB-Universitatea Craiova, declarând că decizia tușierului este cea care a decis soarta meciului, fiind de părere că rezultatul a fost viciat: Concluzii? Mi-e foarte greu să discut de meciul ăsta, fără a reliefa că golul lor a fost marcat în urma unei greșeli de arbitraj, ceea ce înseamnă viciere și ceea ce înseamnă două puncte mari pierdute de noi.

ADVERTISEMENT

A fost lovitură de poartă, iar Cojocaru a zis 6 metri. Deci când a ieșit din mâna lui Roguljic, Cojocaru a zis 6 metri și tușierul a întors faza. Cred că dacă nu era faza asta, câștigam. Am vorbit cu Ovidiu Hațegan, a văzut și el, mi-a dat dreptate, dar nu se poate întoarce faza cu ajutorul VAR-ului”.

„Dacă nu l-ar fi atins la mână, ce sens avea ca Roguljic să se îndepărteze și după să se întoarcă. Clar că e viciere de rezultat. Că cei de la Craiova au o părere bună despre cum au jucat, e treaba lor Indubitabil e greșeala lui Târnovanu, nu facem proces de intenție, la portari se văd greșelile.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ar fi fost golul ăsta și ar fi rămas cu parada aceea minunată la Koljic, de altfel singura ocazie a Craiovei, ar fi fost eroul partidei, cum a mai fost în acest sezon. În opinia mea, cel mai bun jucător de pe teren a fost Laurențiu Popescu, care a avut mai multe intervenții extraordinare.

Nu cred că se pune problema să-l schimbăm pe Târnovanu, nu poți să stai să vânezi portarii așa, că n-am mai avea niciun portar cu încredere în lot. Octavian Popescu și Florinel Coman au răcit înainte cu două zile de meci. S-au resimțit. Au tras de ei să joace, că aveam probleme. Dar toate au limită, că nu puteau termina meciul în teren”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Ce soft avem noi?”

„Ce soft avem noi? Că n-am văzut nicio proiecție, n-am văzut niciodată nimic. Eu nu contest faza, dar am senzația că e ceva ce nu e în regulă cu VAR-ul nostru. Ăsta n-a fost ofsaid niciodată. Eu mi-aș dori altceva. Dacă tot există o transparență, solicit în mod public înregistrarea convorbirii fazei dintre central și tușier la faza premergătoare cornerului Craiovei.

Eu nu îi bănuiesc pe jucătorii noștri că sunt mincinoși. Dacă ei mi-au spus că așa a zis Cojocaru că a dictat inițial 6 metri. Joi vom afla, el va face un program separat până joi. Iar dacă joi intră total în programul echipei, atunci va juca”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„E foarte important să poată juca Andrea Compagno, n-avem un meci ușor acolo, mereu ne-am descurcat greu acolo. Nu știu de ce, dar mereu am avut meciuri grele acolo. Lupta la titlu e deschisă, oricine poate emite pretenții, chiar și Craiova cu Rapid”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota la „ambele echipe marchează” la meciul FC Argeș – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: