Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Mihai Rotaru, atac cu talpa la Meme Stoica. „Nu are ce căuta acolo, nu poate fi obiectiv! Poate să spună orice prostie, iar asta e manipulare” Video

Mihai Rotaru a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că face demersuri la FRF pentru a-l scoate pe Mihai Stoica din grila Orange Sport.
20.02.2023 | 12:27
Exclusiv Mihai Rotaru atac cu talpa la Meme Stoica Nu are ce cauta acolo nu poate fi obiectiv Poate sa spuna orice prostie iar asta e manipulare Video
Mihai Rotaru, atac fără menajamente la Mihai Stoica. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru vrea să îl scoată pe Mihai Stoica din grila TV! În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, conducătorul Universității Craiova și-a exprimat nemulțumirea față de statutul de analist TV pe care îl are oficialul FCSB la Orange Sport. Anunță că va sesiza FRF pentru a interzice acest lucru.

Mihai Rotaru vrea să îl scoată pe Mihai Stoica din grila Orange Sport: “Poate să spună orice prostie! Asta este manipulare!”

Rotaru consideră că prin declarațiile pe care le face Mihai Stoica, fără legătură cu realitatea în opinia sa, se ajunge foarte ușor la manipularea opiniei publice. Un avantaj clar pe care FCSB și-l crează în fața rivalelor din SuperLiga, este opinia patronului de la Universitatea Craiova. Mai spune că problema a fost deja ridicată la FRF.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Nu avem niciun meci cu Meme Stoica. Am spus părerea noastră, am spus și părerea altora care activează în fotbal. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare.

Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului. Pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare. Nu merge!”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru așteaptă o intervenție din partea FRF în cazul lui Mihai Stoica: “Ar trebui introdus în regulamente”

FCSB – Universitatea Craiova 1-1, cu oltenii reușind egalarea pe final, a fost o partidă care a provocat schimburi dure de replici între Mihai Stoica și Mihai Rotaru. Totuși, patronul formației din Bănie consideră că acest duel verbal nu este corect, dat fiind faptul că Stoica vorbește din postura de analist TV la Orange Sport.

“Facem și noi analize TV și ne ținem partea echipei noastre. El nu are cum să fie obiectiv. Noi am ridicat problema la FRF cu foarte mult timp înainte. Dar nu s-a făcut nimic deocamdată. O să verificăm statusul acestei inițiative la ceea ce înseamnă federație.

ADVERTISEMENT

Pentru că ar trebui introdus în regulamente, ceea ce înseamnă Ligă. Tocmai că este greu cu el, de asta luăm măsuri”, a continuat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de Edjouma, minutul 2, respectiv Elvir Koljic în minutul 90+1. După acest rezultat, FCSB are 48 de puncte după 26 de etape disputate, locul 3, în vreme ce Universitatea Craiova, pe locul 5, are 45 de puncte.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care îți aduce în casă cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT