Sport

Mihai Stoica acuză arbitrajul lui Andrei Chivulete în Rapid – Chindia 2-0: ”Cum să dai penalty? D-ale carnavalului”

Andrei Chivulete a dictat ușor un penalty în meciul Rapid - Chindia 2-0, iar Mihai Stoica l-a acuzat pe arbitru că a luat o decizie eronată.
25.02.2023 | 23:09
Mihai Stoica acuza arbitrajul lui Andrei Chivulete in Rapid  Chindia 20 Cum sa dai penalty Dale carnavalului
Andrei Chivulete a dictat ușor un penalty în meciul Rapid - Chindia 2-0, iar Mihai Stoica l-a acuzat pe arbitru că a luat o decizie eronată. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii s-au impus cu ajutorul penalty-ului transformat de Marko Dugandzic și a autogolului lui Deian Boldor, au urcat pe locul 3 în clasament și speră în continuare că se vor putea bate pentru titlu.

Andrei Chivulete, pus la zid de Mihai Stoica după Rapid – Chindia 2-0

La finalul partidei Rapid – Chindia 2-0, din etapa a 27-a din SuperLiga, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, l-a atacat dur pe arbitrul Andrei Chivulete pentru penalty-ul acordat în repriza a doua din care giuleștenii au deschis scorul.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte curios să văd dacă va fi şi după meciul ăsta vreun comentariu din partea CCA sau dacă vor fi urmări. Efectiv, eu nu înţeleg nimic din faza asta. Terenul se cam aplecase, părea că Rapid va marca. Dar de ce să dai penalty la faza aia?

Băiatul ăla s-a întors cu spatele la minge… Eu zic că Rapid îşi merită cu prisosinţă locul în clasament, dar rămâne întrebarea. Marca fără penalty sau Căbuz făcea meciul vieţii? Ăsta nu e penalty şi nu se duce să verifice.

ADVERTISEMENT

Ce îşi spun în cască? Singura explicaţie logică e dacă Chivulete a fost întrebat ‘Ai văzut bine faza? Da, am văzut’… Sau ‘faci refacere după meci sau mergi acasă?’”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Căpușă, atac virulent la adresa lui Chivulete

Oficialul de la FCSB a comentat și faza din prima repriză în care Marko Dugandzic a cerut o lovitură de pedeapsă pentru o posibilă ținere în careu, dar la care Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue.

ADVERTISEMENT

”Este ținere reciprocă la faza din prima repriză. Dar cei de la Rapid sunt îndreptățiți să ceară la ținere reciprocă, pentru că au mai primit penalty așa și la meciul cu CFR Cluj. D-ale carnavalului”, a spus ironic Mihai Stoica.

În plus, Andrei Chivulete l-a eliminat în finalul primei reprize pe Tiberiu Căpușă, acordându-i al doilea cartonaș galben pentru un fault la Junior Morais. Jucătorul Chindiei nu a contestat faultul, dar l-a acuzat pe arbitru că l-a vânat.

ADVERTISEMENT

”Am auzit mai devreme că meciul a fost decis de mine, vreau să-l corectez pe cel care a zis, a fost decis de arbitrul Chivulete, nu de mine. A fost al doilea meci consecutiv în care-mi dă două cartonașe galbene. Înainte de meci, domnul Chivulete mi-a spus: ‘Ai grijă, Căpușă!’”, a afirmat fundașul lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT