Sport

Mihai Stoica așteaptă să îl vadă pe Dennis Man în tricoul lui AC Milan. Cui i-ar putea lua locul pe San Siro: „E mult sub el!”

Managerul general al FCSB are mare încredere în Dennis Man și consideră că mijlocașul ofensiv al Parmei poate juca fără probleme la AC Milan. Meme știe și pe cine poate înlocui în echipa lui Stefani Pioli
14.07.2021 | 17:58
Mihai Stoica asteapta sa il vada pe Dennis Man in tricoul lui AC Milan Cui iar putea lua locul pe San Siro E mult sub el
ADVERTISEMENT

Dennis Man a impresionat la AC Parma în sezonul trecut, iar „cruciații” nu regretă suma de 13 milioane de euro pe care i-au plătit-o lui Gigi Becali în iarnă pentru transferul jucătorului.

Jucătorul de 22 de ani a evoluat în 16 meciuri pentru Parma în Serie A, a reușit două goluri și un assist, chiar dacă în finalul sezonului s-a accidentat și a ratat cinci meciuri. Acum este dorit de cluburi importante din Europa, precum Galatasaray și Lyon, ultima pe listă fiind AC Milan.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica îl vede titular pe Dennis Man la AC Milan: „Cred că poate juca!”

Mihai Stoica îl cunoaște foarte bine pe Dennis Man și consideră că extrema Parmei ar putea fără probleme să joace la AC Milan. Meme nu se oprește aici și face o comparație cu ceilalți doi jucători pe care „diavolii” îi au pe acest post: Samu Castillejo și Alexis Saelemaekers: „Cred că poate juca la Milan Dennis Man. Pe poziția lui este Samu Castillejo, care este mult sub Dennis Man, la fel și Saelemaekers”.

Chiar dacă transferul nu se va perfecta, Stoica își dorește și e convins că Man trebuie să rămână cu orice preț în campionatul Italiei: „Mi-aș dori foarte mult ca Dennis Man să ajungă acolo, mi-aș dori mult să rămână să joace în Serie A, nu neapărat la AC Milan”.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul mai are patru ani contract cu Parma și e evaluat conform transfermarkt la zece milioane de euro. Dennis Man reprezintă însă o piesă importantă pentru Parma în viitorul sezon, în care clubul își propune revenirea în Serie A și nu se va despărți de jucător decât în cazul în care va primi o ofertă de nerefuzat.

Patronul Krause cere 25 de milioane de euro pentru Dennis Man

Faptul că Dennis Man este unul dintre cei mai apreciați jucători ai Parmei este faptul că patronul american ar accepta să se despartă de jucătorul doar în schimbul unei oferte de 25 de milioane de euro, în timp ce pentru Valentin Mihăilă prețul de vânzare pleacă de la 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Parma și-a blindat diamantele și amintește că Valentin Mihăilă și Dennis Man vor rămâne la club. În cazul în care nu vor exista oferte senzaționale, Enzo Maresca va începe echipa cu cei doi români. Dorința lor este să rămână la Parma cel puțin încă un an. Clubul se bazează pe ei, iar în spatele lor se află un proiect ambițios, care îi implică pe aceștia în mod direct”, notează site-ul forzaparma.it.

De serviciile lui Dennis Man s-au interesat până acum mai multe cluburi, printre care Fiorentina, Milan, Rennes, Lille și Galatasaray, în timp ce Valentin Mihăilă este monitorizat de către Napoli și Lazio.

ADVERTISEMENT

Man și Mihăilă au însă șanse mari să continue la Parma în Serie B

În ciuda tuturor acestor potențiale oferte, sunt șanse foarte mari ca Dennis Man și Valentin Mihăilă să continue la Parma chiar dacă echipa va juca în Serie B, lucru agreat și de jucători, mai ales că nivelul este unul destul de ridicat, cu mult peste alte campionate.

Antrenorul Enzo Maresca îi aprecieză și el pe cei doi jucători, care cel mai probabil vor fi titulari în sezonul viitor: „Am cerut jucători cu calități care se potrivesc filozofiei mele, așa cum sunt tinerii Dennis Man, Mihăilă, Brunetta și Valenti”, a declarat antrenorul italian într-un interviu pentru Sportweek.

„Clubul știe ce stil de joc vreau să impun, știe că vreau să câștig în felul meu, cu ideea mea despre fotbal. Nu este ceea ce se practică în Italia, dar merită să încerc. Nu e aroganță, e coerență. Mie îmi place să-mi adaptez jocul în funcție de adversar”, a mai spus Maresca.

ADVERTISEMENT