Sport

Mihai Stoica, atac după declarațiile lui Thomas Neubert: “Ar fi trebuit să-mi ceară permisiunea”

Dezbatere încinsă la FCSB pe tema Florinel Coman. Mihai Stoica și Thomas Neubert s-au contrazis în declarații, iar germanul a fost mustrat de către managerul echipei.
05.01.2024 | 22:50
Mihai Stoica atac dupa declaratiile lui Thomas Neubert Ar fi trebuit sami ceara permisiunea
Mihai Stoica, dezamagit de discursul lui Thomas Neubert
ADVERTISEMENT

O adevărată confruntare a avut loc la FCSB pe fondul declarațiilor contradictorii dintre Mihai Stoica, managerul general al FCSB, și Thomas Neubert, preparatorul fizic al echipei, cu privire la situația lui Florinel Coman.

Mihai Stoica l-a atacat pe Thomas Neubert după declarațiile despre Florinel Coman

Dezvăluirile explozive au fost făcute în cadrul unui podcast realizat de Anamaria Prodan, iar acuzele aduse de Neubert privind viața extrasportivă a lui Florinel Coman au stârnit un răspuns ferm din partea lui Mihai Stoica. Managerul echipei i-a luat apărarea lui Coman.

ADVERTISEMENT

“Îmi permit să-l contrazic pe Neubert. În primul rând, ar fi trebuit să-mi ceară permisiunea să meargă. Chiar mă miră, un profesionist german ca el ar fi trebui să ştie asta şi să întrebe dacă are permisiunea clubului. Declaraţiile sunt rupte de realitate. 

Declarațiile sunt rupte de realitate, poate el nu reține, dar nu are nicio legătură viața extrasportivă cu cea mai mare accidentare a lui, de la Backa Topola. Era într-o formă extraordinară. El ţinea echipa în spate”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a marcat 9 goluri în acest sezon pentru FCSB

Mihai Stoica a respins categoric afirmațiile lui Thomas Neubert, afirmând că acesta ar fi trebuit să solicite permisiunea clubului înainte de a face astfel de declarații. Discursul preparatorului fizic al clubului poate dăuna imaginii clubului.

“A venit bezmeticul ăla şi i-a rupt piciorul, deci nu avea treabă cu viaţa extrasportivă. Dacă noi avem probleme de genul ăsta le discutăm între noi, nu la podcasturi. M-a deranjat foarte tare. Nu are legătură cu accidentarea aia foarte dură. 

ADVERTISEMENT

Dacă te duci undeva trebuie să dai și declarații care să fie preluate. El nu vorbește foarte bine românește, eu nu am vorbit niciodată cu el în română. 

Nu a avut permisiunea clubului, nu va păți nimic, dar un reproș i se va aduce. Nu are nimeni un statut aparte față de restul oamenilor din club. Dacă vrea cineva să facă un reportaj sau ceva cu un membru din echipă, acesta trebuie să-mi ceară mie voie”, a completat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman este unul din cei mai în formă jucători din actualul sezon. Vedeta lui Gigi Becali a reușit 9 goluri în 19 partide în acest sezon și este al doilea golgheter al echipei după Darius Olaru. Olaru, la rândul său, a bifat 10 reușite în cele 21 de partide în care a evoluat.

ADVERTISEMENT