Sport

Thomas Neubert, necruțător cu Florinel Coman: ”A pierdut trei ani din carieră”. Reacția lui Gigi Becali

Thomas Neubert a pus forma bună arătată de Florinel Coman pe seama faptului că acesta și-a schimbat anturajul și se comportă acum ca un adevărat profesionist.
05.01.2024 | 20:52
Thomas Neubert necrutator cu Florinel Coman A pierdut trei ani din cariera Reactia lui Gigi Becali
Gigi Becali a comentat afirmațiile lui Thomas Neubert referitoare la Florinel Coman. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
05-01-2024
18:55

Gigi Becali îi dă dreptate lui Thomas Neubert

Thomas Neubert a remarcat schimbările din viața extrasportivă a lui Florinel Coman. Preparatorul fizic de la FCSB este convins că „șeptarul” liderului din SuperLiga și-a ridicat nivelul de joc ca urmare a acestor schimbări.

De asemenea, Neubert susține că Florinel Coman a fost ajutat de faptul că și-a schimbat anturajul, care în opinia sa îl trăgea în jos. Gigi Becali a ținut să-i dea dreptate neamțului. 

„Așa cred și eu. Știu că Florinel trebuia să joace la echipe mari din Europa, dar nu e târziu”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport

Jucătorul de la FCSB, care a avut o serie de accidentări importante în ultimii ani, a ratat și un transfer fantastic. Giovanni Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAGigi Becali a refuzat o ofertă de 8 milioane de euro de la o echipă de top din Portugalia.

Florinel Coman, lăudat de Thomas Neubert pentru schimbările făcute

Florinel Coman a avut prestații foarte bune la FCSB în actualul sezon, iar preparatorul fizic Thomas Neubert a dezvăluit că toate probleme din trecut ale jucătorului erau cauzate de viața extrasportivă.

ADVERTISEMENT

”Un jucător cu atât de mare talent și atât de mare potențial… Florinel Coman a pierdut trei ani din carieră. Acum, de șapte-opt luni, este foarte profesionist și în carieră, și în viața extrasportivă. Înainte, Florinel Coman era catastrofal.

Cred că a fost înainte cu un grup de prieteni care-l trăgea în jos. A fost și accidentat, dar de ce a fost accidentat de două-trei ori? Din cauza vieții extrasportive. Acum e perfect”, a declarat Neubert, în cadrul podcast-ului Anamariei Prodan.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași podcast, Thomas Neubert a discutat despre trei fotbaliști pe care i-a format la FCSB. Preparatorul fizic este de părere că aceștia pot juca la cel mai înalt nivel din Europa. Oficialul crede cu siguranță că jucătorii sunt pregătiți să facă pasul în campionatele importante.

”Am văzut aici, în România, în ultimii 12 ani, mulți jucători cu talent enorm. Joacă fără probleme în top patru ligi din Europa. Pentru mine, extraordinari sunt Olimpiu Moruțan, Florinel Coman și Tavi Popescu. Sunt trei exemple din generații diferite. Pot juca la orice nivel”, a spus Neubert.

ADVERTISEMENT

Unde și-a făcut vacanța Florinel Coman

Mijlocașul Florin Tănase s-a întors în România pentru a sărbători trecerea în noul an, iar pe aeroport a avut un mesaj foarte clar pentru Florinel Coman, căruia i-a transmis că a venit vremea să plece de la FCSB.

Florinel Coman și Alex Băluță de la FCSB, alături de Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei României și jucător la Damac, în Arabia Saudită, și-au dat întâlnire în Dubai, unde au petrecut vacanța alături de familiile lor.

ADVERTISEMENT

”Șeptarul” liderului din SuperLiga a distribuit o fotografie de colecție pe rețelele de socializare. În poză apar cei trei fotbaliști alături de soțiile lor. Totodată, în fotografie este prezentă fetița lui Florinel Coman, cea a lui Alex Băluță și una dintre cele două fete ale lui Nicolae și Andreea Stanciu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad