Sport

Mihai Stoica, atac la norvegieni după Viking – FCSB 1-3: „Când joci cu asemenea atitudine, se întorc toate împotriva lor”

Mihai Stoica a fost fericit după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League după victoria din Norvegia cu Viking Stavanger, scor 3-1, dar i-a atacat pe nordici.
25.08.2022 | 23:13
Mihai Stoica atac la norvegieni dupa Viking  FCSB 13 Cand joci cu asemenea atitudine se intorc toate impotriva lor
Mihai Stoica, după Viking - FCSB 1-3. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că echipa a depus un efort imens și îi laudă pe toți fotbaliștii pentru felul în care au țintit spre calificare.

Mihai Stoica, atac la norvegieni după Viking – FCSB 1-3

Mihai Stoica a fost fericit după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League și i-a atacat pe nordici, fiind de părere că atitudinea arătată de nordici s-a întors împotriva lor, ținând cont și de evoluția bună a fotbaliștilor:

ADVERTISEMENT

„Ne gândeam la un singur lucru, că prea toate au fost împotriva noastră la Bucureşti. Prima licărire de speranţă a fost amânarea meciului cu Botoşani, am zis că poate reuşim să ne refacem şi noi fizic, dacă mental era greu.

Când joci cu asemenea atitudine, se întorc toate împotriva lor. Ne-au egalat din nimic. Ce-a fost după aia, în a doua parte a meciului, o să-mi amintesc după ce mă uit la faze”.

ADVERTISEMENT

„N-am realizat când arbitrul a dat penalty!”

MM Stoica a continuat și a recunoscut că nu a realizat faza din ultimul minut al jocului, când arbitrul a dictat penalty după un fault în careu asupra lui Florinel Coman. Tot Florinel Coman a fost jucătorul care a centrat perfect la primul gol reușit de FCSB, marcat de Malcom Edjouma.

„N-am realizat, la Florin, când a dat penalty. Coman, şi Cordea, dar pentru mine Coman a fost omul meciului. Începe să arate a ce ştiam noi, iată că a fost MVP. A făcut un meci perfect.

ADVERTISEMENT

Mie mi-a fost frică să nu cumva să nu poată ridica mingea din cauza terenului, dar uite că a ridicat-o”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Risto Radunovic a transformat perfect lovitura de la 11 metri, la fel cum a făcut-o și în duelul cu Saburtalo, scor 4-2, când a marcat tot golul decisiv al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT