Sport

Mihai Stoica atacă după acuzațiile CFR-ului: „Au primit penalty la o simulare și au fost iertați de două eliminări într-un meci!” / „La Arad a fost măcel!”

Mihai Stoica a ieșit la atac după acuzațiile lui Cristi Balaj și a amintit de momentele în care și CFR Cluj a fost avantajată de unele decizii ale arbitrilor.
22.03.2023 | 08:51
Mihai Stoica ataca dupa acuzatiile CFRului Au primit penalty la o simulare si au fost iertati de doua eliminari intrun meci  La Arad a fost macel
Mihai Stoica iese la atac după acuzațiile din partea CFR-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României s-a enervat pentru că președintele CFR-ului a vorbit despre FCSB, neînțelegând de ce l-a dat pe Malcom Edjouma drept exemplu negativ.

Mihai Stoica iese la atac după acuzațiile din partea CFR-ului

Mihai Stoica a ieșit la atac după acuzațiile din partea CFR-ului, amintind despre meciul campioanei României cu UTA, scor 2-1: „E mai gravă intrarea lui Edjouma sau a lui Sava și Deac în meciul cu UTA?”.

ADVERTISEMENT

„Să vorbești tu despre o altă echipă, e cam mult. CFR a primit penalty la o simulare și a fost iertată de două eliminări. Sunt trei greșeli grave, odioase într-un meci. Iar tu acum vii și spui că nu a fost eliminat Edjouma. Ok…

Pentru noi, la Arad a fost măcel, Chivulete i-a lăsat să ne măcelărească. Ce s-a întâmplat cu Chivulete? Arbitrează meci de meci”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Referitor la faptul că Roger s-a aflat pe teren la Sibiu, jucând pentru UTA, situația este asemănătoare cu a lui Edjouma, care în mod normal nu ar fi avut drept de joc contra Craiovei după incidentul cu Armaș de la Voluntari, dar a jucat fără probleme”, spunea Cristi Balaj.

Ce se întâmplă cu Octavian Popescu

Gigi Becali a anunțat că Octavian Popescu nu va mai fi titular la FCSB, însă Mihai Stoica a explicat ce se va întâmpla de fapt cu puștiul „roș-albaștrilor”: „N-am mai auzit lucruri de genul ăsta? Nu e problemă asta, deja jucătorii noștri sunt tăbăciți, s-au învățat.

ADVERTISEMENT

Sunt declarațiile pe care le face Gigi. Azi e marți, da? Tavi Popescu nu știu dacă merită să fie rezervă, dar la momentul ăsta, cred că Florinel Coman este mai eficient decât el”.

„Vorbesc despre ziua de astăzi, 21 martie. Cred că Tavi Popescu poate fi mai eficient pe zonă centrală, chiar dacă el consideră că poate fi mai eficient pe partea stângă, pentru că el are viziune. Dacă-l duci în margine, îi iei din calități, el va vedea în viitor că acolo e poziția lui”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Am jucat 3 meciuri cu CSU Craiova, la Craiova, la 1-1, am avut penalty nedat și am pierdut în cele din urmă meciul. La al doilea meci, eram în prelungirile meciului, a fost aut de poartă, s-a dat corner, a fost 1-1.

Cu Farul, Alibec l-a faultat pe Tamm, nu s-a dat fault, a luat roșu Dawa și s-a întors scorul. La meciul cu Craiova am avut 3 penalty-uri. Gigi mi-a spus că ce să ne facă ei nouă. Eu spun așa, că sunt unele meciuri în care nu ne exprimăm bine și atunci intervin alte lucruri”, a mai spus managerul „roș-albaștrilor”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota pentru „1 solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT