Sport

Mihai Stoica nu înțelege selecția făcută de Edi Iordănescu: „E cel mai bun fundaș stânga din țară. De ce nu e convocat?”

Mihai Stoica nu înțelege motivul pentru care Edi Iordănescu nu l-a convocat la naționala României pe Andrei Borza, puștiul Farului.
21.03.2023 | 17:50
Mihai Stoica nu intelege selectia facuta de Edi Iordanescu E cel mai bun fundas stanga din tara De ce nu e convocat
Mihai Stoica nu înțelege selecția făcută de Edi Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că Andrei Borza este cel mai bun fundaș stânga din țară și nu înțelege de ce nu a putut fi inclus în lotul „tricolorilor”, România bazându-se pe Mario Camora și Raul Opruț pentru postul de fundaș stânga.

Mihai Stoica nu înțelege selecția făcută de Edi Iordănescu

Mihai Stoica nu înțelege motivul pentru care Edi Iordănescu nu l-a convocat pentru meciurile cu Andorra și Belarus pe Andrei Borza, puștiul Farului, care a avut până acum un sezon admirabil.

ADVERTISEMENT

„Camora cred că a avut ceva probleme de la începutul meciului cu Rapid, pentru că dădea semne că ar putea să iasă mai devreme. Dar mărturisesc că nu înţeleg de ce nu a fost convocat Borza.

Ok, joacă la echipa U19 o competiţie, dar… şi echipa fără vârstă joacă într-o competiţie. Puţin mai importantă. Mie mi se pare Borza cel mai bun fundaş stânga român la ora actuală.

ADVERTISEMENT

Dacă nici cu Andorra nu te gândeşti dacă poate sau nu poate… între Borza şi Opruţ, cine e mai bun? Întreb. Dar între Opruţ şi Camora, pe cine titularizezi? Pe Camora, dacă nu are proboleme medicale”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

  • 17 ani are Andrei Borza

Sezon consistent pentru Andrei Borza

Andrei Borza este unul dintre puștii pe care Gică Hagi s-a bazat în acest sezon, iar tânărul fundaș stânga al Farului nu a dezamăgit, reușind să-și câștige locul de titular în echipa „marinarilor”.

ADVERTISEMENT

În 28 de meciuri jucate în toate competițiile pentru Farul, Andrei Borza a reușit să marcheze 2 goluri și să ofere 2 pase decisive. Mai mult decât atât, Andrei Borza reușea să înscrie golul victoriei pentru Farul în duelul cu FCSB, scor 3-2.

„Noi încercăm să câştigăm toate meciurile. Trebuie să o reglăm, am reglat-o în acest meci. Acesta este cel mai frumos gol al carierei mele, chiar dacă celălalt a fost mai frumos”, spunea Andrei Borza, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine e normal să joace. E un lucru pentru care Constanţa trebuie să se bucure pentru că are un jucător atât de tânăr despre care se vorbește în străinătate, mai ales în perioada asta mai puțin plăcută pentru fotbalul românesc”, spunea Gică Hagi despre Andrei Borza.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Borza, conform transfermarkt.com

  • Cota exclusivă FORTUNA: 2,36 este cota pentru „România câștigă ambele reprize” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT
Tags: