Sport

Mihai Stoica cere demisia lui Kyros Vassaras, președintele CCA: „Minte! Eu cred că trebuie înlăturat”

Mihai Stoica cere demisia lui Kyros Vassaras și spune că președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor minte când explică în ce condiții intervine VAR-ul.
28.04.2023 | 21:54
Mihai Stoica cere demisia lui Kyros Vassaras presedintele CCA Minte Eu cred ca trebuie inlaturat
Mihai Stoica l-a atacat dur pe Kyros Vassaras după ce grecul și-a cerut scuze public CFR-ului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României este revoltat de atitudinea lui Kyros Vassaras, amintind și că este al doilea cel mai bine plătit angajat al FRF-ului după selecționerul Edi Iordănescu, însă că nu se văd rezultatele sale.

Mihai Stoica cere demisia lui Kyros Vassaras, președintele CCA

Mihai Stoica cere demisia lui Kyros Vassaras și spune despre președintele CCA că sfidează bunul simț: „Orice aș spune, nu mai contează. Eram zen de dimineață, până când a apărut comunicatul ăsta. Deci se judecă mai bine fără VAR, nu mai intervine VAR nici la roșu. Credeam că și ăla e unul dintre rolurile VAR-ului.

ADVERTISEMENT

Și-a arătat mușchii în conferința aia de presă. Până și cei cărora le suntem antipatici nu suportă sfidarea bunului simț. Ce a făcut Vassaras ieri e incalificabil.

El spune practic că indiferent ce vedem cu toții, de fapt e cum vede el. Onea dacă îi prindea piciorul lui Coman pe gazon, îi rupea piciorul, mai ales că se vede clar că Onea se duce să-l faulteze pe Coman, nu caută mingea”.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mare salariu din cei angajați de FRF e selecționerul, ceea ce mi se pare normal, iar al doilea e Vassaras. Ce face Vassaras pentru fotbalul românesc nu știu, ce face el pentru centralii români se vede. Dar pe mine nu mă interesează că se duc arbitri noștri să arbitreze pe sute de mii de euro, asta e treaba lor, bravo lor, dar pe mine mă interesează ce face pentru fotbalul de la noi.

Lasă Kuweitul, nu ai cum să te uiți la ei prima dată, peste noi. Ni se prezintă ca un succes ceva ce nu ne interesează pe noi. Ne interesează ca fotbaliști români să fie la echipe bune, cum e Tătărușanu la Milan, care e un jucător important.

ADVERTISEMENT

Dacă un arbitru român apare în semifinalele Champions League nu ne pare rău, că e al nostru, e român, dar nu cred că cineva pleacă repede acasă pentru a se uita cum arbitrează Kovacs”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Vassaras trebuie înlăturat!”

„Noi am fost foarte bucuroși când a apărut VAR-ul. Acum, șeful CCA iese și spune că VAR-ul nu contează, dar noi știm că nu e așa. Când e de roșu, VAR-ul intervine și poți lua o altă decizie. Deci Vassaras minte!

ADVERTISEMENT

Kovacs e cel mai bun arbitru la ora actuală, ne-am fi dorit să-l avem pe el la centru la meciul de acasă cu Universitatea Craiova, noi l-am avut pe Florin Andrei. Dacă nu vă spune nimic numele ăsta, vă spun eu că e un arbitru.

Vali Argăseală e legat de noi din 2003! Gigi nu îl va forța să se retragă din Comitetul Executiv. Așa e Gigi! Dar dacă rămânea la ideea asta, Vali și-ar fi cedat locul, nu se punea problema”, a continuat MM Stoica.

„Dacă mă întrebi pe mine, e copilăresc să trimiți mesaj că și-a bătut Feșnic joc de noi, că el știe ce a făcut. Dar credeți-mă, nu e nimic altceva față de ce a declarat Gigi că a vorbit prin mesaje cu Feșnic. Toată demonstrația de ieri ce a însemnat? Are dreptate Crăciunescu, ce se va întâmpla în ligile inferioare dacă la prima ligă se permit astfel de intrări.

Răzvan Burleanu ar trebui să se gândească serios acum, pentru că pentru prima dată în mandatele lui a apărut o mare problemă. Eu cred că trebuie înlăturat Vassaras, avem destui arbitri buni în România, nu peste hotare, care pot să ocupe această funcție”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,05 este cota pentru „X” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT